«Η ομάδα του αεροδρομίου του Δουβλίνου συνεχίζει να παρέχει πλήρη βοήθεια στο έδαφος στους επιβάτες και το προσωπικό της αεροπορικής εταιρείας»
Στο αεροδρόμιο του Δουβλίνου βρίσκονται οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης μετά τον τραυματισμό 12 ατόμων σε πτήση λόγω αναταράξεων.
Έξι επιβάτες και έξι μέλη του πληρώματος σε πτήση της Qatar Airways από τη Ντόχα στο Δουβλίνο τραυματίστηκαν μετά από αναταράξεις πάνω από την Τουρκία.
Ο Graeme McQueen, Διευθυντής Σχέσεων με τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της daa, της διαχειρίστριας εταιρείας του αεροδρομίου του Δουβλίνου, δήλωσε στο Sky News: «Η πτήση QR107 της Qatar Airways από τη Ντόχα προσγειώθηκε με ασφάλεια, όπως ήταν προγραμματισμένο, στο αεροδρόμιο του Δουβλίνου λίγο πριν από τις 13.00 την Κυριακή.
«Κατά την προσγείωση, το αεροσκάφος έγινε δεκτό από τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, συμπεριλαμβανομένης της αστυνομίας του αεροδρομίου και του τμήματος Πυροσβεστικής και Διάσωσης, λόγω του ότι έξι επιβάτες και έξι μέλη του πληρώματος (συνολικά 12) στο αεροσκάφος ανέφεραν τραυματισμούς, αφού το αεροσκάφος παρουσίασε αναταράξεις ενώ βρισκόταν στον αέρα πάνω από την Τουρκία.
«Η ομάδα του αεροδρομίου του Δουβλίνου συνεχίζει να παρέχει πλήρη βοήθεια στο έδαφος στους επιβάτες και το προσωπικό της αεροπορικής εταιρείας».
Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, σε ένα ξεχωριστό περιστατικό, ένας Βρετανός έχασε τη ζωή του σε πτήση της Singapore Airlines μετά από ακραίες αναταράξεις στο ταξίδι Χίθροου-Σιγκαπούρη.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Ξεκινά κάλυψη η Mediobanca, βλέπει τιμή στόχο 28,80 ευρώ
- ΙΝΕ ΓΣΕΕ: Αύξηση 2,3% του ΑΕΠ το 2024 – Κινητήριος “μοχλός” επενδύσεις και κατανάλωση
- METLEN: Ολοκλήρωσε τη χρηματοδότηση χαρτοφυλακίου φωτοβολταϊκών στην Αυστραλία
- Θ. Κιουρτζής: “Εγινε μεγάλος ντόρος για τις αυξήσεις στα καύσιμα λόγω Μέσης Ανατολής”
- Σύρος: Στην ελίτ των ευρωπαϊκών πολιτιστικών προορισμών
- Μικτές τάσεις στα ασιατικά χρηματιστήρια
- Ιαπωνία: Η κεντρική τράπεζα διατηρεί τα επιτόκια – Μειώνει σταδιακά τις αγορές ομολόγων
- Θερινή σεζόν 2025: Ποιοι τουρίστες γυρίζουν την πλάτη σε Μύκονο και Σαντορίνη
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις