Τι αφορούν ο πιστοποιήσεις - Τι δήλωσε ο επικεφαλής του εργοστασίου Cleber Da Rodda
Το εργοστάσιο της Ξάνθης (ΣΕΚΑΠ), θυγατρική του ομίλου JTI, ανακοίνωσε την επιτυχή ολοκλήρωση των εξωτερικών ελέγχων πιστοποίησης από την DNV.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση, το εργοστάσιο έλαβε τις πιστοποιήσεις ISO 45001:2018 (Διαχείριση Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία), ISO 14001:2015 (Περιβαλλοντική Διαχείριση) και ISO 50001:2018 (Ενεργειακή Διαχείριση).
Ο Cleber Da Rodda, επικεφαλής του εργοστασίου JTI στην Ξάνθη δήλωσε:
«Είμαι εξαιρετικά υπερήφανος για την επιτυχή ολοκλήρωση του ελέγχου πιστοποίησης ISO από την DNV. Αυτή η επιτυχία είναι το αποτέλεσμα της αφοσίωσης και της προσπάθειας όλων μας για συνεχή βελτίωση του εργοστασίου. Η JTI θα συνεχίσει να ενισχύει τη διαχείριση της Περιβαλλοντικής & Ενεργειακής Απόδοσης καθώς και της Υγείας και Ασφάλειας στο εργοστάσιο της Ξάνθης, συμβάλλοντας στους βασικούς παγκόσμιους στόχους βιωσιμότητας του ομίλου JT».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Παραιτήθηκε ο επικεφαλής του επιτελείου του Κιρ Στάρμερ λόγω της υπόθεσης Επστάιν
- Αγγιξε τα 6.50 μέτρα η στάθμη του νερού στο Πύθιο του Διδυμότειχου
- Ανοιχτή πρόσκληση 360.000 ευρώ για startups και ΜΜΕ σε καινοτόμες λύσεις φυτικών πρωτεϊνών
- Τέλος στην ασυλία των funds ζητά το ΠΑΣΟΚ: “Να επιβληθεί ο νόμος για τα κόκκινα δάνεια”
- Χαλαρά πέρασε από τις Σέρρες η ΑΕΚ 4-0 τον Πανσερραϊκό για την 20η αγωνιστική της Super League
- Ανετη νίκη για την Τακαϊτσι στην Ιαπωνία, εξασφαλίζει πάνω από τα δύο τρίτα των εδρών
- Ελπίδες για νίκη επί του προχωρημένου καρκίνου του πνεύμονα χάρη σε νέο εμβόλιο
- Aσχημη πτώση για τη γνωστή Αμερικανίδα αθλήτρια του αλπικού σκι, Λίντσεϊ Βον
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








