Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών στις εθνικές από τις 16:00
Ακρως αυξημένη είναι η κίνηση στους δρόμους μιας και σε εξέλιξη βρίσκεται το πρώτο κύμα εξόδου των εκδρομέων για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.
Χιλιάδες Αθηναίοι εγκαταλείπουν την πόλη, αναζητώντας λίγες στιγμές χαλάρωσης.
Κίνηση στην Αθηνών Κορίνθου και 30λεπτες καθυστερήσεις στην Αττική Οδό
Αυξημένη καταγράφεται η κίνηση στην Αθηνών-Κορίνθου, την Αττική Οδό, αλλά και στο λιμάνι του Πειραιά, όπου η πληρότητα των πλοίων αγγίζει υψηλά ποσοστά.
Καθυστερήσεις σημειώνονται και στο ανοδικό ρεύμα του Κηφισού, από το ύψος Ρέντη μέχρι και τη Νέα Χαλκηδόνα.
Οι εθνικές οδοί έχουν αρχίσει να παρουσιάζουν αυξημένη κίνηση, καθώς δεκάδες φορτηγά σπεύδουν να προλάβουν την απαγόρευση κυκλοφορίας που θα τεθεί σε ισχύ από τις 16:00 το απόγευμα.
Οδηγοί φορτηγών και μεταφορείς επιταχύνουν τις μετακινήσεις τους, προσπαθώντας να ολοκληρώσουν τις διαδρομές τους πριν τεθεί το μέτρο σε εφαρμογή, με αποτέλεσμα να καταγράφεται ήδη επιβάρυνση στον κυκλοφοριακό φόρτο κυρίως στις εξόδους των μεγάλων αστικών κέντρων και σε βασικούς οδικούς άξονες.
Σημαντική επιβάρυνση παρατηρείται από το πρωί στην έξοδο της Αθήνας, με την κίνηση να είναι ιδιαίτερα αυξημένη από το Χαϊδάρι έως τη Λεωφόρο Σχιστού, στην κατεύθυνση προς Κόρινθο.
Οι χαμηλές ταχύτητες και τα έντονα μποτιλιαρίσματα καταγράφονται κυρίως σε σημεία όπου οι λωρίδες στενεύουν. Η αυξημένη ροή των εκδρομέων ενόψει του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος συμβάλλει στην επιβάρυνση του οδικού δικτύου.
Η Τροχαία βρίσκεται επί ποδός με αυξημένη παρουσία στο οδικό δίκτυο, ενώ απευθύνει έκκληση στους οδηγούς για υπομονή και προσεκτική οδήγηση.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Intralot: Νέος CEO ο Robeson Mandela Reeves
- Εθνική Τράπεζα: Στο 5,09% το ποσοστό της Principal Financial Group
- Aegean: Αυξημένα κατά 12% στα 148 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη το 9μηνο
- Χρηματιστήριο: Με ήπια κέρδη 0,44% και οδηγό τα βιομηχανικά blue chips
- Σάουλι Νιινίστο (τέως πρόεδρος Φινλανδίας: Οι Ευρωπαίοι πρέπει να συνομιλήσουν με τον Πούτιν, όπως ο Τραμπ
- Γαλλία: Ψηφίζει φόρο 2 ευρώ ανά δέμα στις εισαγωγές fast fashion (Shein – Temu)
- Αρανίτης (Aktor): Στη σωστή κατεύθυνση τα μέτρα για τη λειψυδρία στην Αττική
- Wall Street: Νευρικότητα και απώλειες για τον Nasdaq μετά το άλμα της Δευτέρας
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








