Κάλεσμα προς τους βουλευτές του Σύριζα να προχωρήσουν όλοι μαζί απηύθυνε ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος.
«Ποτέ δεν ωραιοποιήσαμε την κατάσταση, ποτέ δεν θριαμβολογήσαμε» είπε, λέγοντας χαρακτηριστικά πως το πρωΐ της περασμένης Δευτέρας στις 9.30 ήταν η πιο δύσκολη ώρα της ζωής του που θα τον βαραίνει πάντα.
Μεταξύ άλλων είπε επίσης:
«Δεν ξέρουμε αν κάναμε σωστά. Αισθανόμαστε ότι δεν είχαμε καμία επιλογή. Δεν λέμε ότι αυτή είναι μία καλή συμφωνία» πρόσθεσε, αλλά είπε πως ήταν ο μόνος τρόπος για να προχωρήσει η χώρα.
«Είναι πολύ νωρίς να κρίνουμε τη συμφωνία γιατί πολλά θα εξαρτηθούν από το τι θα γίνει σε πολιτικό επίπεδο στην Ευρώπη. Ένα πράγμα ξέρω. Αν η Αριστερά δεν χτυπήσει το παλιό κατεστημένο σύστημα αυτός ο τόπος δεν έχει μέλλον»
Η ομιλία του:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Πρεμιέρα για το Panathēnea 2025
- ΤτΕ: Ταξιδιωτικό πλεόνασμα στα 18,78 δισ. ευρώ το 2024, αυξημένο κατά 3,4% – Στο +22,4% οι εισπράξεις από κρουαζιέρες
- Ινδία – Πακιστάν: Εξουδετερώθηκαν τα αντιαεροπορικά συστήματα στη Λαχόρη, 16 νεκροί στο Κασμίρ
- Κλίμα: 1,5°C περισσότερη η παγκόσμια θερμοκρασία και τον Απρίλιο
- Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ρομποτικής: Στο Κέιπ Τάουν η ομάδα “Boom Bots”
- Τράπεζα της Αγγλίας: Προχώρησε σε μείωση των επιτοκίων κατά 25 μονάδες βάσης στο 4,25%
- Πιερρακάκης – ΣΕΛΠΕ: Στο τραπέζι τα προβλήματα των επιχειρήσεων λιανικής πώλησης
- Τραμπ σε Πάουελ για τα σταθερά επιτόκια της Fed: «Είσαι ανόητος, δεν έχεις ιδέα»
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις