Στ. Κασσελάκης: Τι δουλειά έχω με όσους σπατάλησαν τόσα δισ. του ελληνικού λαού; - Π. Μαρινάκης: Καλό είναι να διαβάσει την πρόσφατη ιστορία
Βέλη κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. εξαπέλυσε η κυβέρνηση μετά τις δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη για τους λόγους που δεν παρέστη στη χθεσινή εκδήλωση προς τιμήν του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, αν και προσκλήθηκε.
Στέφανος Κασσελάκης: Τι δουλειά έχω με όσους σπατάλησαν τόσα δισ. του ελληνικού λαού;
«Τι δουλειά έχω εγώ με όλους εκείνους που έχουν σπαταλήσει τόσα δισεκατομμύρια ευρώ του ελληνικού λαού; Ξεχνάμε τη διαπλοκή αυτών των ετών. Μόνο εκσυγχρονισμός δεν ήταν» ανέφερε συγκεκριμένα ο Στέφανος Κασσελάκης ερωτηθείς σχετικά με την απουσία του. «Ας αναλάβουν άλλοι τον μανδύα του χρέους της χώρας. Ο ΣΥΡΙΖΑ, σίγουρα δεν το προκάλεσε» είπε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Ant1.
Π. Μαρινάκης: Καλό είναι ο κ. Κασσελάκης να διαβάσει την πολύ πρόσφατη ιστορία
Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης κάλεσε τον Στέφανο Κασσελάκη «να διαβάσει την πρόσφατη ιστορία» και να αναλογιστεί ποιος φόρτωσε τον ελληνικό λαό με «το τρίτο και πιο αχρείαστο μνημόνιο».
«Επειδή ίσως για κάποια πράγματα πρέπει να ενημερωθεί καλύτερα ας διαβάσει την ιστορία, τι συνέβη το 2015. Ας δει πόσα χρήματα φόρτωσε τη χώρα μας το τρίτο και πιο αχρείαστο μνημόνιο, πόσα χρόνια υποθηκεύτηκε η δημόσια περιουσία, τι είχε λεχθεί προεκλογικά και τι συνέβη μετεκλογικά» είπε συγκεκριμένα ο κ. Μαρινάκης κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.
Σημείωσε ακόμη πως «ο κ. Κασσελάκης δεν ίδρυσε έναν νέο πολιτικό φορέα» αλλά «το κόμμα του προϋπήρχε και τα έργα και οι ημέρες του είναι δυστυχώς ακόμη νωπά στη μνήμη μας».
«Πριν μιλήσει ο κ. Κασσελάκης για χρέη και όσα υπέστησαν οι Έλληνες καλό είναι να διαβάσει την πολύ πρόσφατη ιστορία πριν κάνει την οποιαδήποτε ανάλυση για αυτή» πρόσθεσε.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Σε αναστολή οι πτήσεις στο Ντουμπάι
- Μαζί με τον ΕΝΦΙΑ από σήμερα και η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων
- Αναρτήθηκαν τα εκκαθαριστικά ΕΝΦΙΑ: 7,15 εκατ. πράξεις, 2,3 δισ. € φόροι σε 6,171 εκατ. φορολογούμενους
- Στα όρια οι πρατηριούχοι: Κινητοποιήσεις για το πλαφόν στα καύσιμα
- CNN: Ο πόλεμος φέρνει κρίση νερού στη Μέση Ανατολή
- Ιράν: Περισσότεροι από 3.000 νεκροί μετά τις επιθέσεις των ΗΠΑ και του Ισραήλ
- Ο Διεθνής Οργανισμός Ενέργειας ρίχνει στην αγορά 411 εκατ. βαρέλια πετρελαίου για να φρενάρει το ράλι των τιμών
- Το άκαρπο κάλεσμα Τραμπ για διεθνή φύλαξη των Στενών του Ορμούζ και ο ρόλος της 31ης Εκστρατευτικής Μονάδας Πεζοναυτών
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








