Πήραμε την απόφαση για επώδυνο συμβιβασμό με την προσοχή μας στραμμένη στα λαϊκά συμφέροντα και τα συμφέροντα της οικονομίας και όχι κοιτάζοντας προς το εσωτερικό του κόμματος.
Όποιος νομίζει ότι μια άλλη κυβέρνηση θα έφερνε καλύτερη συμφωνία να το πει ανοιχτά, τόνισε ο πρωθυπουργός μιλώντας στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο πρωθυπουργός πρότεινε τη διεξαγωγή εσωκομματικού δημοψηφίσματος για τη συμφωνία την ερχόμενη Κυριακή και τη διεξαγωγή έκτακτου συνεδρίου τον Σεπτέμβριο.
Αναγκαστήκαμε να πάρουμε δύσκολες αποφάσεις, και τις θέτουμε στην κρίση της ελληνικής κοινωνίας, αλλά και της Κεντρικής Επιτροπής. Επιλέξαμε να εξαντλήσουμε κάθε περιθώριο, φτάσαμε στο όριο της ρήξης, έχοντας στο μυαλό μας το πως θα φτάσουμε σε καλύτερη συμφωνία, να κερδίσουμε χρόνο, να ανασυνταχθούμε και όχι να οδηγήσουμε ανεπίστρεπτα τη χώρα σε μια οικονομική καταστροφή. Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή, καμία καλύτερη εναλλακτική λύση, τόνισε.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ο Τραμπ καλεί τους εφοπλιστές να δείξουν «θάρρος» και να διέλθουν από τα Στενά του Ορμούζ
- Χρηματιστήριο: Περιόρισε τις ρευστοποιήσεις (-0,94%) – Βαριές απώλειες για τις μετοχές του ομίλου Viohalco
- 14ος Ημιμαραθώνιος Αθήνας: Ενεργή συμμετοχή της COSMOTE TELEKOM ως Μεγάλος Χορηγός
- Αποχώρησε ο διευθύνων σύμβουλος της Principia, Αριστοτέλης Χαντάβας
- SUNRISEMEZZ PLC - Εταιρική ανακοίνωση είσπραξης τοκομεριδίων
- PHOENIX VEGA MEZZ PLC - Εταιρική ανακοίνωση είσπραξης τοκομεριδίων
- ΑΑΔΕ: Πάνω από 1,9 εκατ. επιχειρήσεις εντάχθηκαν στους νέους Ευρωπαϊκούς ΚΑΔ
- ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ - ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







