Την θέση ότι η κυβέρνηση έχει αφήσει τα πολύ δύσκολα πίσω της και ότι τώρα πρέπει να στρέψει την προσοχή της στην ανάπτυξη και στο κοινωνικό έργο διατύπωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δ. Τζανακόπουλος.
Σε δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό Flash 96 ο κ.Τζανακόπουλος είπε ότι η κυβέρνηση εστιάζει την προσοχή της στη διαπραγμάτευση για το χρέος μέχρι τις 22 Μαΐου.
Όσον αφορά την τεχνική συμφωνία ο κ.Τζανακόπουλος έκανε λόγο για μια ισορροπημένη συμφωνία μέσα σε ένα ασφυκτικό πλαίσιο και επιτέθηκε στη ΝΔ για την άρνηση της να ψηφίσει τα θετικά μέτρα.
«Ο κ. Μητσοτάκης με την εμμονή του να αμφισβητεί τη συμφωνία και με την επιμονή του στην καταστροφολογία, οδηγείται σε στρατηγικά λάθη» είπε ο κ.Τζανακόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε και στις αιτιάσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την υπόθεση της ΣΕΚΑΠ και τον Ιβάν Σαββίδη και ιδιαίτερα στην τοποθέτηση του κ.Μητσοτάκη, ο οποίος αναρωτήθηκε «τι θα σκέφτονται οι άνεργοι στο Κερατσίνι και στο Αιγάλεω όταν βλέπουν την κυβέρνηση να χαρίζει πρόστιμα εκατομμυρίων».
«Ο κ. Μητσοτάκης είναι ο τελευταίος που μπορεί να μιλάει στο όνομα των ανέργων και των εργαζομένων στο Κερατσίνι και στο Αιγάλεω.
Δεν τις ξέρει αυτές τις περιοχές, δεν τις έχει δει ποτέ του» είπε ο κ. Τζανακόπουλος και ξεκαθάρισε πως «δεν χαρίστηκε απολύτως κανένα πρόστιμο, δεν έχει διαγραφεί κανένα πρόστιμο, ούτε κλείσιμο ματιού έγινε».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 6-1: Κατέρρευσε με τη συμβολή του Ελβετού διαιτητή
- Έφυγε ο «Νιόνιος», στα 80 του χρόνια
- Ευρώπη και Ουκρανία ετοιμάζουν πρόταση 12 σημείων για τερματισμό του πολέμου
- Ουκρανία: Αυξάνει τις αμυντικές δαπάνες σε νέο ρεκόρ με πάνω από 70 δισ. δολάρια το 2025
- Κυριακούλης: Παρέλευση προθεσμίας για την σύναψη ομολογιακού
- Q&R: Καταβολή τιμήματος 746.662 ευρώ για το 76,19% της Alexander Moore S.A.
- Ευρωπαϊκές αγορές: Θετικά πρόσημα με νέο ιστορικό υψηλό για τον CAC 40
- Πειραιώς: Συνεργασία με την Ουκρανική Activitis για ψηφιακή τράπεζα για αγρότες
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις