Η Apollo θα αγοράσει σε «χρηματοδοτικές διευκολύνσεις με εξοφλητική προτεραιότητα»
Η UBS πουλάει τιτλοποιημένα προϊόντα της Credit Suisse στην Apollo Global Management, στο πλαίσιο της προσπάθειας της να συρρικνώσει τις μη βασικές της δραστηριότητες μετά την εξαγορά του τραπεζικού κολοσσού το περασμένο έτος, όπως μεταδίδει το Reuters.
Η Apollo θα αγοράσει 8 δισ. δολ. σε «χρηματοδοτικές διευκολύνσεις με εξοφλητική προτεραιότητα» όπως ανακοίνωσε σήμερα η UBS. Η ελβετική τράπεζα περιμένει να καταγράψει καθαρά κέρδη της τάξης των 300 εκατ. δολ. από τη συμφωνία το α’ τρίμηνο του 2024.
«Αυτή η αμοιβαία επωφελής συμφωνία είναι συμβατή με τη στρατηγική της UBS για τη σταδιακή συρρίκνωση και απλοποίηση του χαρτοφυλακίου της από μη βασικές δραστηριότητες από το παρελθόν», αναφέρει η UBS σε ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Lamda Development: Στο 3,8% η απόδοση των ομολογιών, 1,54 φορά η κάλυψη της δημόσιας προσφοράς
- e-ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Ο «χάρτης» των πληρωμών της εβδομάδας που έρχεται
- Και ο Κόκκαλης μέσω Intracom στην αύξηση κεφαλαίου της Regency Hellenic Investments S.A.
- Ευρωπαϊκές αγορές: Έκλεισαν πτωτικά, αλλά με εβδομαδιαία κέρδη 1,2%
- Ελβετία: Επενδύσεις 200 δισ. δολαρίων στις ΗΠΑ, ως αντάλλαγμα για τη μείωση των δασμών
- Η Λάμψα επενδύει σε τουρισμό και καζίνο μέσω της Regency Hellenic Investments S.A.
- Τράπεζα Πειραιώς: Στις 5 Δεκεμβρίου η ΓΣ για την απορρόφηση της Πειραιώς Holdings
- Σουηδία: Λεωφορείο έπεσε σε στάση στη Στοκχόλμη, αναφορές για πολλούς νεκρούς
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








