Δεν ήταν σε ευθυγράμμιση τα αποτελέσματα δευτέρου τριμήνου που παρουσίασε η UBS την Τρίτη, καθώς ο διευθύνων σύμβουλός της προειδοποίησε για «αβέβαιες στιγμές» στις αγορές και καθώς οι δραστηριότητες επενδυτικής τραπεζικής και διαχείρισης πλούτου αντιμετώπισαν δυσκολίες.
Όπως μεταδίδει το CNBC, τα καθαρά κέρδη που αποδίδονται στους μετόχους έφτασαν στα 2,11 δισ. δολάρια. Ήταν λιγότερα από τις προσδοκίες των αναλυτών για 2,4 δισ. δολάρια.
Υπενθυμίζεται ότι η ελβετική τράπεζα είχε ένα ισχυρό πρώτο τρίμηνο με τον Ομιλο να έχει καθαρά κέρδη 2,136 δισ. δολαρίων.
Tα συνολικά έσοδα το δεύτερο τρίμηνο της χρονιάς έφτασαν τα $8,917 δισ. έναντι $8,897 δισ. την αντίστοιχη περσινή περίοδο.
«Το δεύτερο τρίμηνο ήταν μια από τις πιο δύσκολες περιόδους για τους επενδυτές τα τελευταία 10 χρόνια. Ο πληθωρισμός συνεχίζει να είναι υψηλός, ο πόλεμος στην Ουκρανία είναι σε εξέλιξη, όπως και οι αυστηρές πολιτικές Covid σε μέρη της Ασίας», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της UBS, Ralph Hamers.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση 1,6% στον τζίρο των επιχειρήσεων το 2025 – Ισχυρή άνοδος σε Ορυχεία και Εκπαίδευση
- ΕΛΣΤΑΤ: Στο 2,5% ο πληθωρισμός τον Ιανουάριο – “Φωτιά” οι τιμές σε μοσχάρι, σοκολατοειδή και καφέ
- ΛΑΜΨΑ Α.Ε. ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ – ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
- Διαθέσιμο το iOS 26.3 για μεταφορά σε Android και προώθηση ειδοποιήσεων σε τρίτους
- Η Βουλή των Αντιπροσώπων στις ΗΠΑ ψήφισε κατά των δασμών στον Καναδά
- Αύξηση 9,8% στις πωλήσεις δ’ τριμήνου της Hermès χάρη στις τσάντες Birkin
- Επιτροπή Ανταγωνισμού: Ερευνά πιθανή κατάχρηση δεσπόζουσας θέσης στο σιδηρόδρομο
- Το ευρώ ενισχύεται 0,06% στα 1,1879 δολάρια
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








