Δεν ήταν σε ευθυγράμμιση τα αποτελέσματα δευτέρου τριμήνου που παρουσίασε η UBS την Τρίτη, καθώς ο διευθύνων σύμβουλός της προειδοποίησε για «αβέβαιες στιγμές» στις αγορές και καθώς οι δραστηριότητες επενδυτικής τραπεζικής και διαχείρισης πλούτου αντιμετώπισαν δυσκολίες.
Όπως μεταδίδει το CNBC, τα καθαρά κέρδη που αποδίδονται στους μετόχους έφτασαν στα 2,11 δισ. δολάρια. Ήταν λιγότερα από τις προσδοκίες των αναλυτών για 2,4 δισ. δολάρια.
Υπενθυμίζεται ότι η ελβετική τράπεζα είχε ένα ισχυρό πρώτο τρίμηνο με τον Ομιλο να έχει καθαρά κέρδη 2,136 δισ. δολαρίων.
Tα συνολικά έσοδα το δεύτερο τρίμηνο της χρονιάς έφτασαν τα $8,917 δισ. έναντι $8,897 δισ. την αντίστοιχη περσινή περίοδο.
«Το δεύτερο τρίμηνο ήταν μια από τις πιο δύσκολες περιόδους για τους επενδυτές τα τελευταία 10 χρόνια. Ο πληθωρισμός συνεχίζει να είναι υψηλός, ο πόλεμος στην Ουκρανία είναι σε εξέλιξη, όπως και οι αυστηρές πολιτικές Covid σε μέρη της Ασίας», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της UBS, Ralph Hamers.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΠΟΜΙΔΑ: 50%-50% εργασία και υλικά για πραγματική έκπτωση φόρου στις ανακαινίσεις
- Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση διακίνησης ναρκωτικών και μεταναστών σε Αττική και Ρόδο
- Δευτέρα 10 Νοεμβρίου η διακοπή του μετρό Θεσσαλονίκης
- Επίδομα θέρμανσης: Τη Δευτέρα ανοίγει η πλατφόρμα
- Χάος στην Αθήνα λόγω του Μαραθωνίου
- Εντυπωσιακό airshow στο Φλοίσβο με F-35, Rafale και «Ζευς» (video)
- EIB Investment Survey 2025: Έμφαση στην αντικατάσταση κεφαλαίου και όχι στην αύξηση δυναμικότητας – Που βρίσκεται η Ελλάδα
- Στα 2.000 MW (από 300) η άδεια της GREEN ENERGY AGGREGATOR SERVICES Α.Ε. (GEARS)
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








