Αν δεν επαναληφθεί η χρηματοδότηση, η UNRWA δεν θα μπορεί να συνεχίσει τις υπηρεσίες
Δεν θα μπορεί να συνεχίσει τις επιχειρήσεις του στη Λωρίδα της Γάζας και στην περιοχή εν γένει μετά το τέλος Φεβρουαρίου τo Γραφείο Αρωγής και Έργων των Ηνωμένων Εθνών για τους Παλαιστίνιους Πρόσφυγες στην Εγγύς Ανατολή (UNRWA), αν δεν επαναληφθεί η χρηματοδότησή του, σύμφωνα με ανακοίνωσή του.
Σειρά χωρών, μεταξύ των οποίων οι ΗΠΑ, η Γερμανία και η Βρετανία ανέστειλαν τη χρηματοδότηση της υπηρεσίας του ΟΗΕ μετά τις κατηγορίες ότι 12 μέλη του προσωπικού της ενεπλάκησαν στην επίθεση στις 7 Οκτωβρίου μαχητών του παλαιστινιακού ισλαμιστικού κινήματος Χαμάς στο Ισραήλ.
«Αν δεν επαναληφθεί η χρηματοδότηση, η UNRWA δεν θα μπορεί να συνεχίσει τις υπηρεσίες και τις επιχειρήσεις της στην περιοχή, συμπεριλαμβανομένης της Γάζας, μετά το τέλος Φεβρουαρίου»ισραη, σημείωσε εκπρόσωπος της υπηρεσίας αυτής του ΟΗΕ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- H πραγματικότητα διέψευσε τις καθησυχαστικές «εκτιμήσεις» Τσάφου
- Νέα διοικητική σύνθεση στην ΤΟΜΗ ΑΒΕΤΕ (όμιλος Aktor)
- Εκρηκτικό ράλι στο πετρέλαιο στα 119 δολάρια εν μέσω πολέμου στη Μέση Ανατολή
- ΙDM Capital & LR Group: Ετοιμάζουν το το Nika Bay, «αντίπαλο δέος» του Costa Navarino
- Τροποποιήσεις από το ΥΠΕΝ για την επένδυση Σκλαβενίτη στο χώρο της πρώην Πίτσος στο Ρέντη
- Πτώση στις τιμές του πετρελαίου υπόσχονται οι ΗΠΑ μέσω του ελέγχου στα Στενά του Ορμούζ
- Aυξάνει τα μέτρα ασφαλείας στην αμερικανική πρεσβεία η Νορβηγία
- Ο Εμανουέλ Μακρόν θα επισκεφτεί την Κύπρο τη Δευτέρα 9/3
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








