Η διαπραγμάτευση με την τρόικα παρατείνεται λόγω της πολιτικής αβεβαιότητας, δήλωσε από το βήμα της Βουλής ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος.
Διαβεβαίωσε ότι δεν θα υπάρξει νέο πρόγραμμα, αλλά μια μικρή τεχνική επέκταση του προγράμματος.
Επίσης όπως είπε, κατά τη συζήτηση για τον προϋπολογισμό, τόσο οι δανειστές όσο και οι επενδυτές αντί να ακούσουν μια υπεύθυνη τοποθέτηση, ακούν την αμφισβήτηση της συνέχειας του κράτους, διευκρινίζοντας ότι αναφέρεται σε δηλώσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης που λέει ότι δεν θα αναγνωρίσει τις μέχρι τώρα δεσμεύσεις που έχουν υπογραφεί με τους εταίρους μας.
Ο ίδιος συνέχισε ότι τις συνέπειες από τη στάση της αντιπολίτευσης τις υφίσταται ο λαός.
«Η ελληνική κυβέρνηση ανεξαρτήτου πολιτικής ταυτότητας παλεύει να βγει η χώρα από την κρίση. Ενεργούμε στο όνομα του ελληνικού λαού τον Ιούνιο του 2012 ο ελληνικός λαός επέλεξε τη λύση της υπεύθυνης και επώδυνης πολιτικής στρατηγικής» είπε και χαρακτήρισε διαστροφή των θεσμών ο τρόπος που αντιμετωπίζεται η εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.
Χαρακτήρισε πολιτικό εκβιασμό τις τοποθετήσεις περί αποστασίας και διαβεβαίωσε ότι θα υπάρξει συμφωνία με τους εταίρους αρκεί να μην βρεθούμε στο άγνωστο.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Καρυστιανού εναντίον «συμμορίας» …
- Βορίζια: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος των δύο τραυματιών
- Χρηστίδης προς Πιερρακάκη: Που πήγαν τα 250 εκατ. ευρώ της αναδιάρθρωσης των ΕΛΤΑ;
- ΕΛΑΣ: Δεκατέσσερις νεκροί σε 486 τροχαία τον Οκτώβριο, στην Αττική
- Κουτσούμπας: “Οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι χρειάζονται στήριξη”
- Η λίστα με τα 51 καταστήματα των ΕΛΤΑ που βάζουν λουκέτο τη Δευτέρα, 3 Νοεμβρίου
- Ρόδος: Στις 18 Νοεμβρίου θα ξεκινήσουν τα νέα έργα στο διεθνές αεροδρόμιο
- ΗΠΑ: Θέλουν αποκατάσταση των στρατιωτικών διαύλων επικοινωνίας με την Κίνα
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








