Την Τετάρτη 19 Απριλίου 2023 θα διενεργηθεί Δημοπρασία για την επανέκδοση Ομολόγων του Ελληνικού Δημοσίου, σταθερού επιτοκίου 4,25%, λήξης 15 Ιουνίου 2033, σε άυλη μορφή, ISIN GR0124039737.
Οπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο ΟΔΔΗΧ, σκοπός της επανέκδοσης είναι η ικανοποίηση της επενδυτικής ζήτησης και ταυτόχρονα η διευκόλυνση της λειτουργίας της δευτερογενούς αγοράς ομολόγων.
Στη δημοπρασία θα συμμετάσχουν μόνον Βασικοί Διαπραγματευτές (Β.Δ.) με υποβολή, μέσω της ΗΔΑΤ, αποκλειστικά μέχρι 5 ανταγωνιστικών προσφορών έκαστος, που θα πρέπει να υποβληθούν έως τη 12:00 μεσημβρινή (μ.μ.), τοπική ώρα, της 19ης Απριλίου 2023 και οι οποίες ικανοποιούνται μέχρι του ύψους του δημοπρατούμενου ποσού, στην τιμή της τελευταίας προσφοράς που γίνεται δεκτή στη δημοπρασία (cut off τιμή).
Μόνο ανταγωνιστικές προσφορές θα γίνουν αποδεκτές στη δημοπρασία.
Η εν λόγω δημοπρασία θα ληφθεί υπόψη για την αξιολόγηση των Β.Δ.
Για τα Ομόλογα δε θα δοθεί καμία προμήθεια.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Η τεχνητή νοημοσύνη μπαίνει στο ρυθμιστικό μικροσκόπιο σε ΗΠΑ και Ευρώπη
- Που υπάρχουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθηνών-Λαμίας, Ιονία Οδό και Ε65
- Συνελήφθη ο πρόεδρος της Φενερμπαχτσέ για υπόθεση ναρκωτικών
- Τι πληρώνουν ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ 29 Δεκεμβρίου μέχρι 2 Ιανουαρίου
- Χριστουγεννιάτικο νέο ρεκόρ στη Wall Street
- Νεύρα ο Ερντογάν για την τριμερή Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ, εστίασε στη γενοκτονία στη Γάζα
- Ζελένσκι: Άνοιξε τα χαρτιά για του νέου ειρηνευτικού σχεδίου
- «Σφίγγει» η ψηφιακή ιχνηλασιμότητα στα αλκοολούχα
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








