Η HQF είναι ο μοναδικός μέτοχος της εταιρείας
Τη διαγραφή των μετοχών της εταιρείας από το Χρηματιστήριο Αθηνών αποφάσισε η γενική συνέλευση της ΒΙΣ και γι αυτό το λόγο θα υποβάλει προς στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς σχετικό αίτημα. Σημειώνεται ότι η HQF είναι ο μοναδικός μέτοχος της εταιρείας.
Η ανακοίνωση της ΒΙΣ:
Η εταιρεία ΒΙΣ Βιομηχανία Συσκευασιών Ανώνυμη Εταιρεία (εφεξής η Εταιρεία) γνωστοποιεί προς το επενδυτικό κοινό, ότι στην κατά τις 17.02.2025 συνελθούσα αυτόκλητη καθολική έκτακτη Γ.Σ. των μετόχων της, στην οποία παρέστη η μοναδική μέτοχος αυτής ανώνυμη εταιρία με την επωνυμία Hellenic Quality Foods Ανώνυμος Εταιρία Τροφίμων και τον διακριτικό τίτλο HQF (Α.Φ.Μ. 094094130 του ΚΕΦΟΔΕ Αττικής, Γ.Ε.ΜΗ. 122174507000), η οποία κατέχει από τις 12.02.2025 το σύνολο του μετοχικού της κεφαλαίου (100,00 %), αποφασίσθηκαν τα κατωτέρω :
(α) Διαπιστώθηκε ότι, κατόπιν και σε υλοποίηση της υπ’ αριθ. 3/1045/22.01.2025 απόφασης του Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, διεκπεραιώθηκαν στις 12.02.2025 από την άνω HQF πάσες οι διαδικαστικές ενέργειες για την ολοκλήρωση της διαδικασίας της εξαγοράς (squeeze out) πασών των μετοχών πάντων των μετόχων της εταιρείας, σύμφωνα με το άρθ. 27 Ν 3461/2006 και την ΕπΚεφ 1/644/22.4.2013, συστάθηκε στο Ταμείο Παρακαταθηκών & Δανείων η παρακαταθήκη υπέρ των δικαιούχων ανταλλάγματος από την εν λόγω εξαγορά, οι οποίοι δεν είχαν εξουσιοδοτήσει τους Συμμετέχοντες για την είσπραξή του, και το Κεντρικό Αποθετήριο Τίτλων του Χ.Α. έχει αποστείλει στην άνω HQF προς επιβεβαίωση των ανωτέρω σχετική επιστολή του, συνοδευόμενη από εκτύπωση υπολοίπων μετοχικών λογαριασμών της εταιρίας, σύμφωνα με την οποία αποδεικνύεται ότι η άνω HQF κατέχει έκτοτε, ήτοι από τις 12.02.2025, το σύνολο (100 %) των μετοχών της Εταιρίας.
(β) Αποφασίσθηκε να επιδιωχθεί η διαγραφή των μετοχών της Εταιρείας από το Χρηματιστήριο Αθηνών, σύμφωνα με το άρθρο 17 § 5 Ν 3371/2005, και να υποβληθεί προς τούτο στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς σχετικό αίτημα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Μην ενοχλείτε τον Κυριάκο – Κοντιάδης: «Η κυβέρνηση δεν έχει καμία ευθύνη για τίποτα»
- Ευρωπαϊκές αγορές: Ισχυρές απώλειες 2% για τον DAX – Βουτιά 16% για τη μετοχή της SAP
- Αυγενάκης: Δεν αποδέχεται τη θέση προέδρου στη Γεωργική Σχολή Μεσαράς – Κατηγορεί ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ
- ArcelorMittal κατά Ιταλίας: Διεκδικεί αποζημίωση €1,8 δισ. για τα χαλυβουργεία της ILVA
- ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Μ.Α.Ε. ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΩΝ - ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ Δ.Σ. ΚΑΙ Ε.Ε. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΛΕΓΚΤΗ
- Τραμπ: Ο Πούτιν συμφώνησε σε κατάπαυση πυρός στο Κίεβο για μία εβδομάδα
- Principia: Ολοκλήρωσε την εξαγορά 4 αιολικών πάρκων σε λειτουργία της EDPR
- Performance Technologies: Το ΔΣ ενέκρινε την εξαγορά της Ascentum έναντι 1,5 εκατ. ευρώ
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








