Με τα τρακτέρ οι αγρότες, με βάρκες και καπνογόνα οι ψαράδες
Αποκλεισμένο τόσο από στεριά όσο και από θάλασσα είναι το εμπορικό λιμάνι του Βόλου.
Αγρότες και κτηνοτρόφοι απέκλεισαν το λιμάνι του Βόλου από τη στεριά, ενώ ψαράδες το μπλόκαραν μέσω θαλάσσης ως ένδειξη συμπαράστασης.
Οι αγρότες διέσχισαν τον Βόλο με τα τρακτέρ τους μέχρι να φτάσουν στο λιμάνι όπου προχωρούν σε συμβολικό αποκλεισμό όπως δηλώνουν.
Στην είσοδο του λιμανιού είναι ισχυρή αστυνομική δύναμη που προσπαθεί να μπλοκάρει τους αγρότες. Το ίδιο ισχύει και για την πύλη της Μπουρμπουλήθρας στο εμπορικό λιμάνι, όπου βρίσκονται δεμένα πέντε πλοία.
Στη συνέχεια αναμένεται να επιστρέψουν στη Λεωφόρο Αθηνών στον Βόλο όπου είναι αποφασισμένοι να διακόψουν την κίνηση του εμπορικού λιμανιού.
Μιλώντας εκ μέρους των διαδηλωτών ο αγροτοσυνδικαλιστής Χρήστος Πάντζιος τόνισε ότι «έχουμε μαζί μας πολύ κόσμο», υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι «δεν έχουμε πρόθεση να δημιουργήσουμε προβλήματα» και ζητώντας να απομακρυνθούν οι κλούβες των ΜΑΤ από το σημείο.
Από την πλευρά του ο Γενικός Αστυνομικός Περιφερειακός Διευθυντής Θεσσαλίας τόνισε ότι «είμαστε μεγάλοι άνθρωποι. Και εμείς δεν έχουν πρόθεση να δημιουργηθούν προβλήματα. Υπάρχουν, όμως, συγκεκριμένες οδηγίες που ακολουθούμε και οφείλουμε να προστατέψουμε τις βασικές υποδομές».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Γαλλία: Η Τράπεζα της Γαλλίας “βλέπει” ανάπτυξη 0,7% για το 2025
- Συνάλλαγμα: Το ευρώ ενισχύεται στα 1,1655 δολάρια
- Apple – Google: Συνεργασία για εύκολη μετάβαση από iPhone σε Android
- Βόλος: Αποκλεισμένο από στεριά και θάλασσα το λιμάνι (LIVE)
- Metlen: Αγορά 6.000 μετοχών από Ευ. Μυτιληναίο
- Στη Novibet η Ειρήνη Λέκκου
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Συνεχίζονται οι πληρωμές σε αγρότες μετά από ελέγχους
- ΕΥΑΘ: Στο 19,02% έπεσε το ποσοστό του Υπερταμείου μετά το placement
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








