Η μετοχή της Εurobank που αγόρασε τις ίδιες μετοχές της από το ΤΧΣ σε υψηλή τιμή υποχωρεί 3%
Απότομη πτώση 2% κατέγραψε ο Γενικός Δείκτης του Χρηματιστηρίου Αθηνών κατά το ξεκίνημα των συναλλαγών τη Δευτέρα την ώρα που μαίνονται οι μάχες στον πόλεμο που κήρυξε το Ισραήλ στη Χαμάς μετά την επίθεση της τρομοκρατικής οργάνωσης στο κράτος του Ισραήλ που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο εκατοντάδων αμάχων.
Ο Γενικός Δείκτης του Χρηματιστηρίου Αθηνών λίγα λεπτά μετά το άνοιγμα υποχωρεί στις 1.113 μονάδες με πτώ ση 2,04% και με την αξία των συναλλαγών σε υψηλά επίπεδα, καθώς μταβιβάστηκε το πακέτο μετοχών της Eurobank από το ΤΧΣ.
Πάνω από 2% είναι η πτώση για τις τραπεζικές μετοχές καθώς και για την πλειονότητα των blue chips. Ακόμα και η μετοχή της Eurobank μετά την επιτυχημένη συναλλαγή με το ΤΧΣ σε υψηλή τιμή υποχωρεί. Η μετοχή της υποχωρεί στο ξεκίνημα 3% στα 1,37 ευρώ. Η τιμή αυτή υπολείπεται από το 1,8 ευρώ που είναι η τιμή στην οποία η Eurobank αγόρασε τις ίδιες μετοχές της από το ΤΧΣ.
Πάνω από 3% είναι η πτώση για Aegean, Μυτιληναίο, ΒΙΟΧΑΛΚΟ, ΕΛΛΑΚΤΩΡ, ΓΕΚ Τέρνα. Στο -2,10% η ΔΕΗ.
Η μετοχή της Optima bank υποχωρεί 1,39% στα 7,10 ευρώ και βρίσκεται κάτω από την τιμή εισαγωγής που ήταν τα 7,2 ευρώ.
Εξαίρεση αποτελεί η Coca Cola HBC η οποία έχει κάνει πράξεις με θετικό πρόσημο.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Φωτιά τώρα στον Σχίνο Λουτρακίου – Επί ποδός η Πυροσβεστική
- Εργατικό δυστύχημα στη Σίνδο: 56χρονη συνεθλίβη από βιομηχανικό πλυντήριο
- Νάγκελ: Οι τιμές θα μείνουν υψηλές ακόμη και αν λήξει σύντομα ο πόλεμος στο Ιράν, δεν θα επιστρέψουν…
- Axios: Ο Τραμπ «δένει» συμφωνία με το Ιράν και αδειάζει τον Νετανιάχου
- Κομισιόν: Υπεγράφη η δανειακή συμφωνία SAFE για την ενίσχυση της άμυνας της Ελλάδας
- ΗΑΕ – Ιράν: Παρασκηνιακή συμφωνία για αποδέσμευση 20 δισ. δολαρίων με αντάλλαγμα τον τερματισμό επιθέσεων
- ΗΠΑ: Πράσινο φως από το υπ. Δικαιοσύνης στο mega deal Paramount – Warner Bros
- Κάζιμιρ (ΕΚΤ): Ο πληθωρισμός θα μας αναγκάσει σε νέα αύξηση των επιτοκίων
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις









