Ενώπιον του εισαγγελέα οδηγήθηκε χθες η μητέρα του βρέφους από το Νεπάλ
Tο κατώφλι του ανακριτή αναμένεται να περάσει σήμερα ο πατέρας του βρέφους που εντοπίστηκε νεκρό σε χωματερή στην περιοχή της Βραυρώνας. Ο ίδιος και η σύντροφός του αντιμετωπίζουν την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση από κοινού.
Ενώπιον του εισαγγελέα οδηγήθηκε χθες η μητέρα του βρέφους από το Νεπάλ, μόλις πήρε εξιτήριο από το Νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» όπου νοσηλευόταν. Η ίδια πήρε προθεσμία για να απολογοηθεί την Πέμπτη, ενώ εκκρεμούν οι ιστολογικές εξετάσεις για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό.
Η γυναίκα μεταξύ άλλων ανέφερε πως έχασε το παιδί πριν 5 μήνες ύστερα από αποβολή σε χωράφια που δούλευε τότε, κάτι όμως που έρχεται σε αντίθεση με την γνωμάτευση των γιατρών που την εξέτασαν στο νοσοκομείο που κάνουν λόγο για τελειόμηνη κύηση.
Η άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών οδήγησε στην εξιχνίαση της υπόθεσης και στον εντοπισμό του νεκρού βρέφους στην χωματερή του Δήμου Βραυρώνας, με αποτέλεσμα οι ψευδείς ισχυρισμοί του ζευγαριού να πέσουν στο κενό.
Κατά την νεκροψία-νεκροτομή ο ιατροδικαστής κατέληξε πως το βρέφος πιθανόν γεννήθηκε ζωντανό, ωστόσο απόλυτη εικόνα θα σχηματιστεί από τις ιστολογικές εξετάσεις οι οποίες θα αποδείξουν το αν όντως γεννήθηκε ζωντανό το παιδί και τον ακριβή μηχανισμό θανάτου, αν δηλαδή ήταν ασφυκτικός ή αποτέλεσμα κάποιας κάκωσης.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Τι απάντησε το TikTok στις κατηγορίες της Κομισιόν και γιατί μιλάει για σύγκρουση κανονισμών
- Reliance: Ο ινδικός πετρελαϊκός κολοσσός συμμορφώνεται με τις δυτικές κυρώσεις στη Ρωσία
- Πειραιώς: Πρόγραμμα διάθεσης έως 10,7 εκατ. δωρεάν μετοχών σε στελέχη και εργαζομένους
- Παλαιστινιακές οργανώσεις: Συμφωνία για προσωρινή επιτροπή τεχνοκρατών στην διακυβέρνηση της Γάζας
- Σύσκεψη Μητσοτάκη – ΕΥΔΑΠ στο Μαξίμου για την λειψυδρία στην Αττική
- Ευρωπαϊκές αγορές: Έκλεισαν με μικρά κέρδη – Νέο ιστορικό υψηλό για FTSE 100
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι πρώτοι 11 συλληφθέντες – Πώς λειτουργούσε το κύκλωμα
- Ιταλικά ΜΜΕ: Διαπραγματεύσεις για πώληση στον Antenna της La Repubblica και ραδιοφωνικών σταθμών
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








