Αυτό δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού κατά την άφιξη του Ολυμπιονίκη στην Αθήνα
Ο Λευτέρης Πετρούνιας επέστρεψε στην Αθήνα με το τρίτο μετάλλιο που κατέκτησε σε Ολυμπιακούς Αγώνες και στο αεροδρόμιο γνώρισε την αποθέωση.
Στο “Ελ Βενιζέλος” βρέθηκε και ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, ο οποίος εξήγγειλε πως θα δώσει στο ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ, το όνομα του Λευτέρη Πετρούνια.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Συναισθήματα χαράς, τιμής, συγκίνησης. Λευτέρη σε ευχαριστούμε εκ μέρους του ελληνικού αθλητισμού, της ελληνικής Πολιτεία. Συμβολικά, για τη μεγάλη τιμή που μας δίνεις, τη συγκίνηση που προσφέρεις στον ελληνικό λαό, το σπίτι της γυμναστικής, που θα στεγάζεται στο ποδηλατοδρόμιο, το οποίο είναι το εμβληματικό μας κτίριο, είναι πλέον το σπίτι που θα είναι η γυμναστική σε επίπεδο επικράτειας, από τον Δεκέμβριο που ολοκληρώνεται παρουσία του πρωθυπουργού θα γίνει η ονοματοδοσία και θα έχει το όνομά σου, Λευτέρης Πετρούνιας. Σε ευχαριστούμε από την καρδιά μας».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΒΙΟΤΕΡ: Στο Πρωτοδικείο η νέα συμφωνία εξυγίανσης
- Exxon: Πετρελαϊκός γίγαντας 80 δισ. δολαρίων βάζει τέλος στον πόλεμο με το Καζακστάν
- Ανθεκτική η αγορά εργασίας στις ΗΠΑ – Επιτάχυνση της παραγωγικότητας στο β΄ τρίμηνο
- Ευρωπαϊκές αγορές: Κέρδη και νέο ενδοσυνεδριακό ρεκόρ για τον Stoxx 600
- ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ ΒΙΟΤΕΡ Α.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ
- ΑΔΜΗΕ Συμμετοχών: Στρατηγικός ρόλος στο Great Sea Interconnector μέσω του ΑΔΜΗΕ
- CrediaBank: Στα 23 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη το α΄εξάμηνο, αυξημένα κατά 368%
- ΠΡΟΝΤΕΑ Α.Ε.Ε.Α.Π. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΑΝΑΓΟΡΑΣ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








