Πανό αλλά και υβριστικά συνθήματα κατά του πρωθυπουργού
Την αντίδρασή τους για τον τρόπο που αντιμετωπίζεται το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών, έκαναν αισθητή οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έξω από το κτίριο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις Βρυξέλλες, αναρτώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα εναντίον της κυβέρνησης.
Ο «Δικέφαλος του Βορρά» αγωνίζεται σήμερα στη βελγική πρωτεύουσα εναντίον της Μπριζ για τα προημιτελικά του Conference League και μια ομάδα των υποστηρικτών του αποφάσισε να προχωρήσει σε διαμαρτυρία.
Βασικά συνθήματα «καμία ειρήνη χωρίς δικαιοσύνη» και «στο όνομα των νεκρών να γίνουμε φωνή, το έγκλημα αυτό να μην συγκαλυφθεί», αλλά και υβριστικά συνθήματα κατά του πρωθυπουργού.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Τουρκία με TerraPower σε διαπραγματεύσεις για μικρούς πυρηνικούς αντιδραστήρες
- Τουρκία ξανά σε ρόλο ταραξία σε Αιγαίο και Μεσόγειο – Αθήνα: «Μία και μόνη διαφορά, τέλος οι φαντασιώσεις»
- Financial Times: Ο Τραμπ πιέζει τον Ζελένσκι να απαντήσει εντός «λίγων ημερών»
- Ευρωπαϊκές αγορές: Μεικτά πρόσημα εν αναμονή της Fed
- Pfizer: Δίνει 2,1 δισ. ευρώ για την ανάπτυξη και παραγωγή κινεζικού χαπιού κατά της παχυσαρκίας
- Ρεύμα: Ξεκινάει η εφαρμογή του δυναμικού «πορτοκαλί» τιμολογίου, μόνο για «έξυπνους» μετρητές
- Βουλή: Κατά πλειοψηφία ψηφίσθηκε το ν/σ για κοινωφελείς περιουσίες, ιδρύματα και δωρεές
- ΕΚΤΕΡ: Δωρεάν διάθεση μετοχών αξίας 2,37 εκατ. ευρώ σε στέλεχος
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








