Ο Dow Jones ενισχύεται κατά 0,47% φτάνοντας τις 43.630
Ανοδικά κινούνται οι κύριοι δείκτες στην Wall Street τη Δευτέρα 24/2, καθώς οι επενδυτές επιδιώκουν την ανάκαμψη από τη σημαντική πτώση που σημειώθηκε στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας.
Έτσι, στο ταμπλό ο Dow Jones ενισχύεται κατά 0,47% φτάνοντας τις 43.630, ο S&P 500 κινείται ανοδικά σε ποσοστό 0,39% και τις 6.036 μονάδες και ο Nasdaq σημειώνει άνοδο ύψους 0,38% στις 19.598.
Η άνοδος αυτή έρχεται μετά από τις απώλειες της Πέμπτης και της Παρασκευής, οι οποίες οδήγησαν τη Wall Street σε αρνητικό έδαφος για την εβδομάδα. Ο Dow κατέγραψε πτώση 2,51%, σημειώνοντας τη χειρότερη εβδομαδιαία απόδοσή του από τον Οκτώβριο.
Ο S&P 500 υποχώρησε 1,66%, ενώ ο Nasdaq Composite σημείωσε απώλειες 2,51%. Μόνο την Παρασκευή, ο Dow έχασε πάνω από 700 μονάδες, ενώ οι S&P 500 και Nasdaq υποχώρησαν κατά 1,7% και 2,2%, αντίστοιχα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Τζακ Μα: Ο mister “δεν ξέρω τίποτα” που έγινε δισεκατομμυριούχος από το Alibaba
- Παλαιό Φάληρο: Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη κατάσταση στη μητέρα της τρίχρονης
- ΕΕΤΤ: Βελτίωση 44% στις ταχύτητες σταθερού διαδικτύου το 2024
- Apple: Εφτασε τα τρία δισεκατομμύρια iPhone σε πωλήσεις από το 2007
- Tesla: Θα πληρώσει 243 εκατ. δολάρια για αποζημίωση σε θύματα του Autopilot
- Τουρκία: Ανακοίνωσε θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο
- Τήνος: Νέα συνάντηση Μητσοτάκη – Τζόκοβιτς στις διακοπές τους
- NASA: Στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό το πλήρωμα της NASA SpaceX Crew
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις