Ο ευρύτερος δείκτης S&P 500, ενδεικτικός της γενικής τάσης, έκλεισε με άνοδο 107 μονάδων (+1,83%), στις 5.949,91 μονάδες
Με κέρδη έκλεισε το χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, στον απόηχο νέων στοιχείων για τον πληθωρισμό στις ΗΠΑ και της συμφωνίας κατάπαυσης του πυρός στη Λωρίδα της Γάζας.
Ο δείκτης Dow Jones της βιομηχανίας έκλεισε με άνοδο 703,27 μονάδων (+1,65%), στις 43.221,55 μονάδες.
Ο δείκτης Nasdaq, στον οποίο δεσπόζουν τίτλοι εταιρειών του τομέα της τεχνολογίας, έκλεισε με άνοδο 466,84 μονάδων (+2,45%), στις 19.511,23 μονάδες.
Ο ευρύτερος δείκτης S&P 500, ενδεικτικός της γενικής τάσης, έκλεισε με άνοδο 107 μονάδων (+1,83%), στις 5.949,91 μονάδες.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Χρηματιστήριο: Πάνω από 2.000 μονάδες με κέρδη 1,44% και οδηγό τις τράπεζες – Άλμα 6,56% από Aktor
- Γεραπετρίτης για ελληνοτουρκικό διάλογο: «Η εποχή της αδράνειας έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί»
- Γαλλία: Αποφυλακίστηκε ο Σαρκοζί – Αναμένεται η έφεση
- Νταγκ Μπέργκαμ (ΥΠΕΣ ΗΠΑ): «Με τη βοήθεια της Ελλάδας θα πουλήσουμε LNG στους συμμάχους και τους φίλους μας»
- Wall Street: Κέρδη ενόψει συμφωνίας για λήξη του shutdown
- ΗΠΑ: Πάνω από 1.500 ακυρώσεις πτήσεων και σήμερα λόγω shutdown
- BlackRock: Προβλέπει πάνω από 5 τρισ. ευρώ τα ιδιωτικά assets στην Ευρώπη έως το 2030
- Φάμελλος: Νέα επιστολή στον Κακλαμάνη για συνεδρίαση των Επιτροπών για τα ΕΛΤΑ
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







