Ο S&P 500 έκλεισε στις 5.893,62 μονάδες με άνοδο 0,39%
Με μικτά πρόσημα έκλεισαν οι βασικοί δείκτες της Wall Street τη Δευτέρα, με την αγορά να έχει αφήσει πίσω της τον αρχικό ενθουσιασμό για τη νίκη Τραμπ.
Ο Dow Jones έκλεισε στις 43.389,60 μονάδες με απώλειες -0,13%.
Από τις μετοχές του δείκτη, τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσε η Boeing (2,63%), ενώ ακολούθησε η IBM (1,51%), η Verizon (1,44%) και η Apple (1,34%), ενώ τις μεγαλύτερες απώλειες κατέγραψαν η Nike (-2,31%), η Walt Disney (-1,34%) και η NVIDIA (-1,29%).
Ο S&P 500 έκλεισε στις 5.893,62 μονάδες με άνοδο 0,39%, ενώ ο Nasdaq ολοκλήρωσε στις 18.791,81 μονάδες, κλείνοντας με κέρδη 0,60%.
Πρωταγωνίστρια στην άνοδο του τεχνολογικού κλάδου ήταν η μετοχή της Tesla, η οποία έκλεισε με άλμα 5,62%, μετά από δημοσίευμα του Bloomberg News σύμφωνα με το οποίο ότι η ομάδα του εκλεγμένου προέδρου Ντόναλντ Τραμπ εργάζεται για να διευκολύνει τη ρύθμιση για τα αυτόνομα οχήματα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Προς παραίτηση ο διοικητής της ΥΠΑ Χρήστος Τσίτουρας, που θα την «πληρώσει» για το blackout στο FIR Αθηνών
- Lidl Ελλάς: Ισχυρό αποτύπωμα 1,07 δισ. ευρώ στην ελληνική οικονομία το 2024
- Δίκη για τη δολοφονία Λυγγερίδη: Ξεκινάει στις 21 Ιανουαρίου
- ΕΚΤΕΡ: Ανακοίνωσε τη λύση και εκκαθάριση της θυγατρικής EKTER VENTURES S.R.L στη Ρουμανία
- IDEAL Holdings: Ολοκληρώθηκε ο μετασχηματισμός του Ομίλου Πληροφορικής, νέα διοικητική δομή
- ΕΛΣΤΑΤ: Μείωση 3,3% στις τιμές εισαγωγών στη βιομηχανία το 2025
- TITAN: Επενδύει στη Σερβία με 10ετή συμφωνία για «πράσινα» δομικά υλικά
- Το Νέο Διεθνές Αεροδρόμιο Ηρακλείου Κρήτης καινοτομεί: Προσκαλεί startups, ερευνητές και δημιουργούς για ανάπτυξη λύσεων σε αερομεταφορές – υποδομές
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








