Ο Dow Jones καταγράφει απώλειες 0,07% στις 42.311 μονάδες
Με απώλειες κινούνται σήμερα οι αμερικανικοί δείκτες στην Wall Street, οι οποίοι μετά το sell off της Τετάρτης έχουν βάλει πλώρη να κλείσουν τη χειρότερη εβδομάδα από τον Μάρτιο του 2023.
Ειδικότερα, ο Dow Jones καταγράφει απώλειες 0,07% στις 42.311 μονάδες, ο S&P 500 σημειώνει πτώση 0,46% στις 5.839 μονάδες, ενώ ο Nasdaq υποχωρεί κατά 1,03% στις 19.175 μονάδες.
Ομόλογα: Το ράλι στην αγορά των κινεζικών τίτλων
Σε επίπεδο εβδομάδας, ο Dow υποχωρεί 3,4%, οδεύοντας προς τη χειρότερη εβδομαδιαία επίδοσή του από τον Μάρτιο του 2023. Ο S&P 500 και ο Nasdaq έχουν πτώση περίπου 3% από την αρχή της εβδομάδας.
Σε επίπεδο τίτλων, οι μετοχές της Tesla σημειώνει απώλειες άνω του 5%, με την αγορά να βρίσκει ευκαιρία να πάρει μέρος από το μετεκλογικό ράλι της μετοχής, με αφορμή την είδηση ότι ανακάλεσε σχεδόν 700.000 οχήματα στις ΗΠΑ λόγω προβλήματος με το σύστημα παρακολούθησης της πίεσης των ελαστικών. Ωστόσο, οι ανακλήσεις που σχετίζονται με λογισμικό δεν αποτελούν συνήθως τεράστιο πρόβλημα για την Tesla, καθώς μπορεί να εκδώσει ενημερώσεις “over-the-air” για την επίλυση αυτών των προβλημάτων.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΔΝΤ: Γερμανία, Ην. Βασίλειο και Γαλλία παραμένουν οι μεγαλύτερες οικονομίες της Ευρώπης το 2026
- Επ. Κεφαλαιαγοράς: Ενέκρινε την αναθεώρηση σε 50%+1 μετοχή της δημόσιας πρότασης της Euronext στην ΕΧΑΕ
- Alpha Trust – Ανδρομέδα: Στα 12,845 εκατ. ευρώ το μετοχικό της κεφάλαιο
- Τραμπ: Απειλεί τώρα το BBC με αγωγή 1 δισ. δολαρίων
- Ευρωπαϊκές αγορές: Ο πιθανός τερματισμό του shutdown στις ΗΠΑ έφερε ισχυρά κέρδη
- Intralot: Καταβολή της αμοιβής παράστασης στους δικαιούχους ομολογιούχους
- Εβροφάρμα: Έναρξη προγράμματος αγοράς ίδιων μετοχών
- BusinessEurope: Μείωση έως 0,6% στο ΑΕΠ της ευρωζώνης το 2026 από τους δασμούς Τραμπ
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







