Ο Dow Jones άνοιξε ενισχυμένος κατά 0,10% στις 44.677,9 μονάδες
Ήπια ανοδικά ξεκίνησε τη συνεδρίαση η Wall Street, καθώς οι επενδυτές αξιολoγούν τα καλύτερα από τα αναμενόμενα στοιχεία για το ΑΕΠ και αναμένουν την απόφαση πολιτικής της Ομοσπονδιακής Τράπεζας (Fed) και τα βασικά κέρδη του τεχνολογικού κλάδου.
Ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones άνοιξε ενισχυμένος κατά 44,9 μονάδες ή 0,10% στις 44.677,9 μονάδες. Ο S&P 500 αυξήθηκε κατά 10,4 μονάδες ή 0,16% στις 6.381,23 μονάδες, ενώ ο Nasdaq Composite κατά 42,1 μονάδες ή 0,20% στις 21.140,397 μονάδες.
Στο ταμπλό, οι μετοχές της Starbucks αυξήθηκαν κατά 5% προσυνεδριακά αφότου η αλυσίδα καφέ ανακοίνωσε υψηλότερα από τα αναμενόμενα έσοδα για το τρίτο οικονομικό τρίμηνο, γεγονός που ενίσχυσε την εμπιστοσύνη στις προσπάθειες ανάκαμψης της εταιρείας.
Από την άλλη πλευρά, η Visa υποχώρησε κατά 2% παρά τα τριμηνιαία αποτελέσματα που ήταν καλύτερα από τα αναμενόμενα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ο Βιτσέντζο Μοντέλα βλέπει περιθώρια ανάκαμψης για την Τουρκία μετά το σοκ της πρεμιέρας
- Ατύχημα στο Ράλλυ Δωδώνης καθώς αγωνιστικό αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε θεατές
- Μεγάλη πορεία 50.000 διαδηλωτών στη Γενεύη για τη σύνοδο των G7
- Σκληρή επίθεση ΠΑΣΟΚ σε Γεωργιάδη για τη δημόσια υγεία
- Τέλος τα έργα στη Γραμμή 2 του Μετρό, σκυτάλη στη Γραμμή 3
- Ουκρανικό σφυροκόπημα με drones σε πετρελαϊκή εγκατάσταση και εργοστάσιο χημικών στη Ρωσία
- Εκτός της λίστας των διμερών συναντήσεων του Τραμπ στην G7 ο Ζελένσκι
- Στα ύψη η τιμή της NVIDIA RTX PRO 6000 Blackwell λόγω ΑΙ και των ελλείψεων μνήμης
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







