Ο Dow Jones ενισχύεται 0,18% στις 42.201 μονάδες
Θετικά πρόσημα σημειώνουν οι δείκτες στη Wall Street αναζητώντας να επεκτείνουν το ανοδικό σερί που έχει διαμορφωθεί από τις αρχές τις εβδομάδας και «διέγραψε» τις απώλειες του S&P 500 για το έτος.
Ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones ενισχύεται 0,18% στις 42.201 μονάδες και ο διευρυμένος S&P 500 κερδίζει 0,19% στις 5.897 μονάδες. Ο τεχνολογικός Nasdaq καταγράφει άνοδο 0,54% στις 19.112 μονάδες.
Ο κλάδος της τεχνολογίας ηγείται της ανόδου, με την Nvidia να ενισχύεται πάνω από 3% έπειτα από την είδηση ότι πρόκειται να στείλει 18.000 από τα πιο προηγμένα της τσιπ στη Σαουδική Αραβία, στο πλαίσιο των συμφωνιών αξίας 600 δισ. δολαρίων που υπέγραψε ο Τραμπ την Τρίτη.
Στο ταμπλό, η μετοχή της AMD σημειώνει άλμα 8% έπειτα από την έγκριση που έλαβε από το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας για πρόγραμμα επαναγοράς μετοχών ύψους 6 εκατ. ευρώ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ο Κικίλιας συνάντησε και τον υπ. Μεταφορών των ΗΠΑ, Σον Ντάφι
- ΟΗΕ: Επανέρχονται οι κυρώσεις κατά του Ιράν για τα πυρηνικά – Τις ψήφισε και η Ελλάδα
- Ευρωπαϊκές αγορές: Ήπιες απώλειες – Άλμα σχεδόν 30% από Continental
- Μεγάλη επιχείρηση για κατάσβεση πυρκαγιάς στη Νίβρυτο Ηρακλείου – Επιχειρούν εναέρια μέσα
- Monte Dei Paschi: Εξασφάλισε ενισχυμένη πλειοψηφία με 70,5% στη Mediobanca
- Titan: Στο 4,9% έπεσε το ποσοστό της FMR LLC
- Τραμπ και Σι προχωράνε τη συμφωνία για το TikTok – Ραντεβού τον Οκτώβριο στη Ν. Κορέα
- Κέκροψ: Στα 2,06 εκατ. ευρώ οι πωλήσεις το α΄εξάμηνο – Μείωση ζημιών
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις