Εκλεισε με άνοδο 182,60 μονάδων (+0,36%), στις 50.644,28 μονάδες
Με κέρδη έκλεισε την Τετάρτη το χρηματιστήριο της Wall Street, όπου ο δείκτης Dow Jones σκαρφάλωσε σε ιστορικό υψηλό, με την προσοχή των επενδυτών στραμμένη στις διαπραγματεύσεις μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν για τον τερματισμό του πολέμου στη Μέση Ανατολή.
Ο δείκτης Dow Jones της βιομηχανίας έκλεισε με άνοδο 182,60 μονάδων (+0,36%), στις 50.644,28 μονάδες.
Ο δείκτης Nasdaq, στον οποίο δεσπόζουν τίτλοι εταιρειών του τομέα της τεχνολογίας, έκλεισε με άνοδο 18,55 μονάδων (+0,07%), στις 26.674,73 μονάδες.
Ο ευρύτερος δείκτης S&P 500, ενδεικτικός της γενικής τάσης, έκλεισε με άνοδο 1,24 μονάδων (+0,02%), στις 7.520,36 μονάδες.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Λούση Σίμχα: Νέα Financial Director στην Premia Hotelinvest
- CAPITAL MARITIME FINANCE CORP. - Ανακοίνωση ρυθμιζόμενης πληροφορίας Ν. 3556/2007: Γνωστοποίηση σημαντικής μεταβολής δικαιωμάτων ψήφου.
- ΦΟΥΝΤΛΙΝΚ Α.Ε.Β.Ε. ΤΡΟΦ., ΑΝΤΙΠΡΟΣ/ΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΩΝ - ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
- Ευρωαγορές: Στο κόκκινο οι δείκτες, βαρίδι η HSBC – Πτώση σε Λονδίνο, Παρίσι και Φρανκφούρτη
- Saudi Aramco: Αυξάνει τις προσφορές πετρελαίου στην Ευρώπη καθώς αποκαθίστανται οι προμήθειες
- Κόκκαλης: Αγορές μετοχών 3,66 εκατ. ευρώ της Intracom μέσα σε εννέα ημέρες
- Orilina Properties: Ξεκίνησε η απορρόφηση της θυγατρική Γερανίου Αναπτυξιακή
- Εκλογές στο Ισραήλ: Σφοδρές αλληλοκατηγορίες Νετανιάχου και Αμπάς για νοθεία – Παρέμβαση της αντιπολίτευσης
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








