Ο Dow Jones καταγράφει πτώση 0,04% στις 42.773 μονάδες
Με ήπια πτώση ξεκίνησε η συνεδρίαση της Τρίτης στη Wall Street, καθώς οι επενδυτές στρέφουν το βλέμμα τους στις δηλώσεις αξιωματούχων της Fed, σε μια προσπάθεια να εκτιμήσουν τις προοπτικές για τη νομισματική πολιτική και τον πιθανό αντίκτυπο των δασμών, που σχεδιάζει να εφαρμόσει ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ στο δεύτερο εξάμηνο του 2025.
Ο S&P 500 υποχωρεί κατά 0,28% στις 5.946,78 μονάδες, δίνοντας σήμα για παύση στο 6ήμερο ανοδικό σερί που έφερε τον δείκτη σε απόσταση μόλις 3% από το ιστορικό υψηλό του. Ο Dow Jones κινείται πτωτικά κατά 0,04% στις 42.773 μονάδες και ο Nasdaq χάνει 0,44% στις 19.131,67 μονάδες.
Στο ταμπλό, η Home Depot ξεχωρίζει στη σημερινή συνεδρίαση με άνοδο 2,3%, έχοντας ξεπεράσει τις εκτιμήσεις των αναλυτών για τις πωλήσεις α’ τριμήνου και επιβεβαιώνοντας την πρόβλεψή της για αύξηση των ετήσιων πωλήσεων κατά 2,8%. .
Άλλες μετοχές που σημειώνουν αξιόλογα κέρδη είναι η Amer Sports (+10,2%), μετά την επί τα βελτίω αναθεώρηση των εκτιμήσεων για τα έσοδα του 2025, αλλά και η UnitedHealth (+2,7%) που συνέχισε την ανάκαμψή της μετά το πρόσφατο χαμηλό τριετίας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Άλμα σχεδόν 7% στο πετρέλαιο λόγω της κλιμάκωσης στη Μέση Ανατολή
- Fais Group: Ψήφος εμπιστοσύνης από 174 μετόχους μέσω της επανεπένδυσης μερίσματος
- Άντονι Φάουτσι: Επικαλέστηκε επανειλημμένα την Πέμπτη Τροπολογία στην ακρόαση για την Covid-19
- Στήριξη των αγροτών με κρατικές ενισχύσεις De Minimis ύψους 24,6 εκατ. ευρώ – Οι κατηγορίες
- ΦΑΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε. - Ανακοίνωση έκβασης επανεπένδυσης μερίσματος
- Γκουτέρες: Διευρυμένη συνάντηση 5+1 για το Κυπριακό – Χριστοδουλίδης: Δεν ξεκινάμε από το μηδέν
- Capital Clean Energy Carriers: Άνοδος εσόδων 8% στο β’ τρίμηνο – Μέρισμα 0,15 δολάρια ανά μετοχή
- Pollen Street Capital: Ολοκληρώθηκε η εξαγορά της Hipoges – Υπό διαχείριση περιουσιακά στοιχεία άνω των 55 δισ. ευρώ
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








