Προβλέπει ενοποιημένες καθαρές πωλήσεις για το 2025 να αυξηθούν από 4,8% έως 5,1%
Στην αναβάθμιση των ετήσιων προβλέψεών σε πωλήσεις και κέρδη για τρίτη συνεχή φορά προχώρησε η Walmart γεγονός που δείχνει ότι θα καταλάβει μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς ενόψει της εορταστικής περιόδου, όπως μεταδίδει το Reuters.
Τα έσοδα τρίτου τριμήνου ανήλθαν στα 169,6 δισ. δολάρια, υψηλότερα κατά 5,5% σε σχέση με το αντίστοιχο τρίμηνο του προηγούμενο έτους. Οι αναλυτές προέβλεπαν έσοδα 167 δισ. δολαρίων.
Τα λειτουργικά κέρδη αυξήθηκαν κατά 8,2% στα 6,7 δισ. δολάρια, υπερβαίνοντας επίσης τις προβλέψεις των
Ο έμπορος λιανικής είναι μεταξύ των πρώτων μεγάλων αλυσίδων των ΗΠΑ που παρέχει πληροφορίες για το πολύ σημαντικό τρίμηνο των εορτών και τον τρόπο με τον οποίο οι καταναλωτές σχεδιάζουν να ξοδέψουν λόγω της ύφεσης του πληθωρισμού.
Αν και ο πληθωρισμός δεν έχει σημειώσει μεγάλη πρόοδο τους τελευταίους μήνες, είναι σε πτωτική τάση, αυξάνοντας την αγοραστική δύναμη. Η Walmart ανέφερε ότι είδε κέρδη κυρίως από νοικοκυριά υψηλότερου εισοδήματος, τα οποία αποφέρουν περισσότερα από 100.000 $ σε ετήσιο εισόδημα.
Η εταιρεία λιανικής προέβλεψε τώρα τις ενοποιημένες καθαρές πωλήσεις του 2025 να αυξηθούν από 4,8% έως 5,1%, σε σύγκριση με προηγούμενες προσδοκίες ανάπτυξης 3,75% έως 4,75%.
Αναμένει επίσης τα προσαρμοσμένα κέρδη ανά μετοχή για το οικονομικό έτος 2025 να είναι μεταξύ 2,42 και 2,47 δολαρίων , σε σύγκριση με την προηγούμενη πρόβλεψή της για 2,35 και 2,43 δολάρια.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ομόφωνη εισήγηση για άρση ασυλίας του βουλευτή της ΝΔ Δημήτρη Μαρκόπουλου
- ΗΠΑ: Πέθανε σε ηλικία 84 ετών ο αιδεσιμότατος Τζέσι Τζάκσον, ακτιβιστής για τα πολιτικά δικαιώματα
- ΕΛΣΤΑΤ: Αλμα εσόδων 45% και αύξηση 3,4% των επισκεπτών μουσείων τον Οκτώβριο
- Ο πρώην πρωθυπουργός της Μ. Βρετανίας Τόνι Μπλερ, senior advisor στον ΑΝΤ1
- Ο ινδικός όμιλος Adani θα επενδύσει 100 δισ. δολάρια σε Data Centers Τεχνητής Νοημοσύνης
- Αύξηση 2% του τζίρου στο λιανεμπόριο το δ’ τρίμηνο 2025 – Πτώση καυσίμων, άνοδος τροφίμων
- AUSTRIACARD HOLDINGS: Μπαίνει στην αγορά του τραπεζικού τομέα της Σαουδικής Αραβίας
- LG XBOOM DXL7T: Το φορητό ηχείο που μετατρέπει κάθε αποκριάτικη συνάντηση σε εκρηκτικό πάρτι
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








