Σε δήμους εκτός πολεοδομικού συγκροτήματος αναζητούν πλέον προσωπικό γιατρό οι πολίτες της Θεσσαλονίκης, καθώς όλοι οι διαθέσιμοι μέσα στην πόλη, από τον Εύοσμο ως την Καλαμαριά, έχουν εξαντληθεί.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, οι πολίτες που προσέρχονται στα φαρμακεία προκειμένου να κάνουν εγγραφή, αναγκάζονται πλέον είτε να φεύγουν απογοητευμένοι, είτε να …ξενιτεύονται επιλέγοντας προσωπικό γιατρό σε μακρινή περιοχή ή σε άλλο δήμο.
Υπενθυμίζεται από αρχές Σεπτεμβρίου οι πολίτες μπορούν να κάνουν την εγγραφή τους στον προσωπικό ιατρό και μέσω των φαρμακείων. Η διαδικασία είναι δωρεάν και διαρκεί μόλις λίγα λεπτά. Οι πολίτες πρέπει να έχουν μαζί τον ΑΜΚΑ τους και ένα έγγραφο ταυτοποίησης, όπως για παράδειγμα την αστυνομική ταυτότητά τους, που το επιδεικνύουν στον φαρμακοποιό.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Μ. Τραυλού: Τέσσερα μέσα σε εννιά μήνες τα πλοία μας που επισκευάστηκαν στην Ελευσίνα
- Alessandra Delfini, L’Oreal Hellas: Επενδύσεις €1,3 δισ. σε έρευνα και ανάπτυξη και €100 εκατ. για δράσεις βιωσιμότητας
- Ευαγγελισμός: Ηλεκτρονική “ταυτότητα” για κάθε ασθενή – Πρεμιέρα του νέου συστήματος
- Πόλεμος στην Ουκρανία: Κρίσιμες συνομιλίες στην Κωνσταντινούπολη χωρίς Τραμπ – Πούτιν
- Ι. Γιώτης, ΣΕΒΤ: Ως βιομηχανία τροφίμων, ο χειρότερός μας εχθρός είναι η ακρίβεια
- Θεόδωρος Σκυλακάκης: (πρόεδρος Φαρμακαποθηκαρίων): Είμαστε μία αγορά χωρίς υποδομές και υπερβολικό κανονιστικό πλαίσιο
- ΣΑΤΑ: Τρίωρη διαμαρτυρία (12:00 – 15:00) των ταξί στον Διεθνή Αερολιμένα
- Στα 3,65 δισ. ευρώ οι απλήρωτες υποχρεώσεις του κράτους – Στο επίκεντρο τα χρέη των νοσοκομείων
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις