Τα υπόλοιπα πολύτιμα μέταλλα υποχώρησαν την Πέμπτη
Οι τιμές του χρυσού υποχώρησαν κάτω από τα βασικά επίπεδα στις ασιατικές αγορές την Πέμπτη, καθώς οι traders παρέμειναν επιφυλακτικοί προς το δολάριο και τα μέταλλα πριν από τα βασικά στοιχεία για τον πληθωρισμό που είναι πιθανό να επηρεάσουν τα επιτόκια.
Μεταξύ των βιομηχανικών μετάλλων, οι τιμές του χαλκού σημείωσαν απώλειες αυτή την εβδομάδα εν μέσω επιδείνωσης του κλίματος έναντι του κορυφαίου εισαγωγέα Κίνα.
Η τιμή spot υποχώρησε ελαφρώς στα 2.298,86 δολάρια ανά ουγγιά, ενώ τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης για τον χρυσό που λήγουν τον Αύγουστο υποχώρησαν κατά 0,2% στα 2.309,35 δολάρια ανά ουγγιά έως τις 23:55 ώρα Ελλάδας (03:55 ώρα Ελλάδας).
Τα υπόλοιπα πολύτιμα μέταλλα υποχώρησαν την Πέμπτη, ακολουθώντας αυτή την αντίληψη. Τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης για την πλατίνα υποχώρησαν κατά 0,4% στα 1.025,10 δολάρια ανά ουγγιά, ενώ τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης για το ασήμι υποχώρησαν κατά 0,5% στα 29,117 δολάρια ανά ουγγιά.
Τα συμβόλαια αναφοράς του χαλκού στο Χρηματιστήριο Μετάλλων του Λονδίνου σημείωσαν άνοδο 0,4% στα 9.573,0 δολάρια ανά τόνο, ενώ τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης ενός μήνα για το χαλκό υποχώρησαν 0,1% στα 3,3665 δολάρια ανά λίβρα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Γιώργος Παπαγιάννης: Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι – Υπέστη ρήξη χιαστού, χάνει τη σεζόν
- Τζ. Ασάνζ: 20ετή κάθειρξη σε επικεφαλής εταιρείας ασφαλείας ο οποίος τον κατασκόπευε
- Λεσκίρ: Η τρίτη υποβάθμιση της Γαλλίας μέσα σε ένα χρόνο αποτελεί έκκληση για σοβαρότητα
- Super League: Επικίνδυνη έξοδος για τον Ολυμπιακό κόντρα στην ΑΕΛ Novibet (17:00)
- Υπουργείο Παιδείας: Στο 14,7% το ποσοστό των αναπληρωτών στα σχολεία
- Μέση Ανατολή: Η Χαμάς παρέδωσε τη σορό 75χρονου ομήρου στο Ισραήλ
- ΕΛΑΣ: Σύλληψη για τηλεφωνικές απάτες σε ηλικιωμένους
- Τζιτζικώστας: Τον Νοέμβριο το σύμφωνο συνεργασίας για τον κάθετο άξονα Ελλάδας, Βουλγαρίας Ρουμανίας
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις