Με αφορμή την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου που επαναφέρει τις συντάξεις των δικαστών στα επίπεδα που ήταν πριν το 2012, κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών αναφέρουν, πως είναι πρόωρο να γίνει επίσημη τοποθέτηση καθώς δεν είναι στη διάθεσή του υπουργείου το καθε αυτό κείμενο της απόφασης.
Οι ίδιοι κύκλοι προσθέτουν πως αν ισχύουν οι πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν, η απόφαση αφορά μόνο όσους έχουν κάνει προσφυγή.
Και καταλήγουν σημειώνοντας πως φαίνεται ότι δεν υπάρχει κάποια δυνατότητα γενίκευσης και επομένως ο θόρυβος που έχει δημιουργηθεί μοιάζει είναι αναντίστοιχος με το περιεχόμενο της απόφασης. Σε κάθε περίπτωση, η τήρηση του προϋπολογισμού και ο δρόμος της δημοσιονομικής σταθερότητας αποτελούν αταλάντευτη προτεραιότητα για την κυβέρνηση.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ο Τραμπ θα μιλήσει στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ
- Δεν έχει σβήσει η φωτιά στην Πάρνηθα
- Νέα Οδός: Κυκλοφορικές ρυθμίσεις από το 89ο χλμ. έως και το 92,1ο χλμ., προς Λαμία
- Με το μισθό του Οκτωβρίου οι αυξήσεις σε 150.000 άτομα σε ‘Ενοπλες Δυνάμεις και Σώματα Ασφαλείας
- ΑΕΝΑΟΝ: Μετ’ εμποδίων ο διαγωνισμός των 354 εκατ. ευρώ μετά την προσφυγή της Aktor
- Έξι ακόμα χώρες μαζί με τη Γαλλία αναγνώρισαν την Παλαιστίνη
- Διπλωματικός μαραθώνιος στη Νέα Υόρκη: Στο επίκεντρο το τετ α τετ Μητσοτάκη – Ερντογάν
- Istogenesis: Ομάδα κορυφαίων επιστημόνων από τις ΗΠΑ ιδρύουν εταιρεία βιοτεχνολογίας στην Ελλάδα
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις