Υπό αναγκαστική διαχείριση τέθηκε η Μηχανική Α.Ε., δυνάμει της υπ’ αριθμ. 9110/2013 τελεσίδικης απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ως αναγκαστικός διαχειριστής της εταιρείας διορίσθηκε η ανώνυμη ελεγκτική εταιρεία PriceWaterhouseCoopers Α.Ε., δυνάμει της υπ’ αριθμ. 700/2014 απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών και εκπροσωπείται για τους σκοπούς της αναγκαστικής διαχείρισης από τον κ. Νικόλαο Κλιάνη.
Ήδη δια της από 09/03/2015 έγγραφης δήλωσής της, η PriceWaterhouseCoopers αποδέχθηκε τον διορισμό της ως αναγκαστικού διαχειριστή της Μηχανική Α.Ε. και ανέλαβε τα καθήκοντά της. Τη διοίκηση της Μηχανική Α.Ε. καθώς και την εκπροσώπησή της έναντι τρίτων αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου η αναγκαστική διαχειρίστρια PriceWaterhouseCoopers, η οποία θα διεκπεραιώνει πλέον όλες τις υποθέσεις που αφορούν και εμπίπτουν στην εν γένει οικονομική και εμπορική διαχείριση της εταιρείας, σύμφωνα με τα όσα ορίζονται στα άρθρα 1034επ ΚΠολΔ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Pfizer Hellas: Άγγιξε τα 500 εκατ. ευρώ ο τζίρος με εντυπωσιακή πορεία για το κέντρο της Θεσσαλονίκης με έσοδα 79 εκατ. ευρώ
- Κάγια Κάλας: Από Σεπτέμβριο το νέο πακέτο κυρώσεων κατά της Ρωσίας
- ΗΠΑ: Άλλες 407 κατηγορίες προϊόντων στη λίστα δασμών χάλυβα και αλουμινίου
- Black Hills και NorthWestern Energy δημιουργούν επιχείρηση ηλεκτρικής ενέργειας αξίας 15,4 δισ. δολαρίων
- ΕΧΑΕ: Στο 1,17% το έμμεσο ποσοστό της Morgan Stanley
- Φινλανδία: Νεκρός 30χρονος βουλευτής μέσα στο κοινοβούλιο
- Ευρωπαϊκές αγορές: Έκλεισαν με κέρδη, απώλειες οι αμυντικές μετοχές
- Στη Μόσχα πρότεινε ο Πούτιν να συναντήσει τον Ζελένσκι
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις