Νέος κύκλος καταθέσεων για τον θάνατο της Τζωρτζίνας ανοίγει από σήμερα στην τραγική υπόθεση της Πάτρας. Ενώπιον της 18ης ανακρίτριας θα βρεθούν γιατροί του Αγλαΐα Κυριακού και του Ωνασείου, αλλά και πρόσωπα της οικογένειας. Την ίδια ώρα αίτημα να προχωρήσει και ο τρίτος γονιδιακός έλεγχος αναμένεται να καταθέσουν οι δικηγόροι της Ρουλας Πισπιρίγκου.
Όπως μεταδίδει το pelop.gr η 33χρονη που κατηγορείται για ανθρωποκτονία της κόρης της, πριν τη σύλληψη της είχε δώσει εντολή για τη διενέργεια μιας ακόμα λεπτομερούς εξέτασης, κατόπιν προτροπής εξειδικευμένου γενετιστή. Ακόμη και σήμερα επιμένει στην αθωότητά της και στη θέση πως πίσω από τον θάνατο των τριών παιδιών της κρύβεται κάποιο γονιδιακό πρόβλημα.
Σημειώνεται ότι πλήρης γονιδιακός έλεγχος (σε τουλάχιστον 900 γονίδια) στο αίμα της νεκρής Ίριδας, ενώ βρισκόταν εν ζωή, είχε δώσει αρνητικό αποτέλεσμα. Ωστόσο η Ρούλα Πισπιρίγκου θέλει ακόμη έναν γενετικό έλεγχο.
Σε επικοινωνία που είχαν, πριν την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος της και της προφυλάκισής της, ενημερώθηκε για ένα ακόμα γενετικό τεστ, το οποίο μπορεί να «δείξει» εάν υπάρχει πρόβλημα κατά τη στιγμή της σύλληψης. Ενώ είχε αρχικά απαντήσει θετικά, όταν πληροφορήθηκε ότι στοιχίζει 700 ευρώ αναθεώρησε λόγω οικονομικής στενότητας. Ωστόσο τώρα φαίνεται να έχει δώσει τη συγκατάθεση της να προχωρήσει η διαδικασία.
Πέρα από τους γιατρούς εν τω μεταξύ που θα καταθέσουν στοιχεία τις νοσηλείες της Τζωρτζίνας, ενώπιον της ανακρίτριας θα βρεθούν και μάρτυρες για τις συνθήκες θανάτου της Μαλένας και της Ίριδας. Σύμφωνα με πληροφορίες του STAR είναι σχεδόν βέβαιο ότι τις επόμενες ημέρες θα καταθέσουν ο Μάνος Δασκαλάκης και η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Financial Times: Ο Τραμπ πιέζει για ελάχιστους δασμούς 15 – 20% σε όλα τα προϊόντα της ΕΕ
- Βρετανικό δικαστήριο: Η JP Morgan πρέπει να σταματήσει τις αγωγές σε Viva και Καρώνη
- Ευρωπαϊκές αγορές: Ολοκλήρωσαν τη δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα ανόδου
- Reuters: Τα ελληνικά τάνκερ θα συνεχίσουν να μεταφέρουν ρωσικό πετρέλαιο
- Φωτιά στο σπίτι του Πέτρου Φιλιππίδη στην Πατησίων – Ο ηθοποιός βρισκόταν μέσα
- Ξεχείλισε το ποτήρι της οργής για τα ΑΤΜ της Πειραιώς – Πυρά αντιπολίτευσης, θεατές κυβέρνηση και ΤτΕ
- Τυχερά παιχνίδια: Πάνω από 6,7 δισ. ευρώ ο τζίρος στο 5μηνο
- ΟΠΑΠ: Με 100% στη Stoiximan, καθώς εξαγόρασε το 15,51% με 91,6 εκατ. ευρώ
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις