Ζημιές 8,271 δισ. ευρώ εμφάνισε το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, κατά τους πρώτους εννέα μήνες του 2015.
Τα δυσμενή οικονομικά αποτελέσματα οφείλονται α) στην αποτίμηση των συμμετοχών του ΤΧΣ στις τέσσερις συστημικές τράπεζες και στην πώληση μετοχών λόγω της εξάσκησης των warrants αλλά και β) στo κέρδος από την αποτίμηση των warrants.
Τα έσοδα από τόκους ανήλθαν στα 15 εκατ. ευρώ έναντι 58,6 εκατ. ευρώ το αντίστοιχο διάστημα του 2014, ενώ οι δαπάνες προσωπικού διαμορφώθηκαν στα 2,2 εκατ. ευρώ, σημειώνοντας άνοδο κατά 200.000 ευρώ.
Τα λειτουργικά έξοδα ανήλθαν στα 1,5 εκατ. ευρώ έναντι 16,7 εκατ. ευρώ το 2014, ενώ τέλος, τα ταμειακά διαθέσιμα υποχώρησαν στα 344,3 εκατ. ευρώ έναντι 670 εκατ. ευρώ προηγουμένως.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Επιφυλάξεις από Ελλάδα και Μάλτα στην πρόταση της ΕΕ για απαγόρευση υπηρεσιών μεταφοράς ρωσικού πετρελαίου
- X. Kαλογεράκης: Μετά το ΔΣ των ΕΛΤΑ, ανέλαβε υψηλόβαθμη θέση στην Qualco
- Προβάδισμα 17,9% της ΝΔ έναντι του ΠΑΣΟΚ σε δημοσκόπηση της Interview
- ΡΕΒΟΪΛ Α.Ε.Ε.Π - Αγορά ιδίων μετοχών
- Δεν υπάρχει ημερομηνία για τον επόμενο γύρο συνομιλιών για την Ουκρανία λέει το Κρεμλίνο
- Επιτροπή Ανταγωνισμού: Έρευνα για παραβιάσεις ανταγωνισμού στις υπηρεσίες εκτέλεσης εμβασμάτων
- Έφτασαν στο Μαξίμου οι κτηνοτρόφοι για τη συνάντηση με τον Μητσοτάκη (βίντεο)
- Μητσοτάκης με 10 υπουργούς, αλλά χωρίς Δένδια, στην Άγκυρα για τη συνάντηση με Ερντογάν
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








