Σε συνάντηση τριών μετατράπηκε η ΚΟ που μετατέθηκε για τέλος Αυγούστου - Έπεσαν οι τόνοι μεταξύ του προέδρου και των 9 εκ των 12 ανταρτών βουλευτών του
Σε συνάντηση τριών μετατράπηκε η συνεδρίαση της ΚΟ των Σπαρτιατών που είχε προγραμματιστεί για σήμερα καθώς λόγο απουσίας πολλών βουλευτών στις περιφέρειές τους, τελικά ο πρόεδρος του κόμματος Βασίλης Στίγκας συναντήθηκε μόνο με τον γραμματέα της ΚΟ Γιάννη Δημητροκάλη και τον εκπρόσωπο τύπου του κόμματος Στάθη Κατσιβάρδα.
Από τη συνάντηση προέκυψε ότι έπεσαν οι τόνοι μεταξύ του προέδρου και των 9 εκ των 12 ανταρτών βουλευτών του, που είχαν στηρίξει τον Κωνσταντίνο Φλώρο για την τοποθέτησή του υπέρ του Ηλία Κασιδιάρη.
Με βάση τις δηλώσεις πάντως του προέδρου, του κ. Στίγκα, φαίνεται πως αυτός είναι που έκανε ένα βήμα πίσω καθώς αίσθηση προκαλεί η δήλωσή του με την οποία επιμένει – όπως είχε πει και προεκλογικά- ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης λειτούργησε προεκλογικά ως το καύσιμο, που βοήθησε να φτάσουν οι Σπαρτιάτες στο ποσοστό που έχουν αυτή τη στιγμή.
Σε κάθε περίπτωση τα όποια ζητήματα υπάρχουν, παρότι και οι δύο πλευρές δηλώνουν ότι ομαλοποιήθηκε το κλίμα στο εσωτερικό των Σπαρτιατών , θα λυθούν στην συνεδρίαση της ΚΟ που θα γίνει στο τέλος Αυγούστου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ελτον: Κοινό ομολογιακό δάνειο 9 εκατ. ευρώ
- Xρηματιστήριο της Σανγκάης: 490 δισ. ευρώ η αξία της αγοράς ETF τον Απρίλιο
- Παπασταύρου: Δέσμευση να εξερευνήσουμε τους φυσικούς πόρους της Ελλάδας
- Μικτές τάσεις στα ασιατικά χρηματιστήρια
- Bosch Ελλάδας: Μείωση κύκλου εργασιών 3% στα 258,7 εκατ. ευρώ το 2024
- Nvidia: Τροποποιεί το τσιπ H20 για την Κίνα, λόγω των αμερικανικών ελέγχων εξαγωγών
- Αναρτήσεις στο X του νέου Πάπα επικρίνουν πολιτικές Βανς και Τραμπ
- Aντώνης Ηλιόπουλος: Ο αδελφός του Μάριου Ηλιόπουλου επεκτείνει την ξενοδοχειακή του αλυσίδα στην Αθήνα
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις