Η αξία της κατασχεθείσας ποσότητας μπορεί να αγγίξει μέχρι και το 1,7 εκατ. ευρώ
Στον εντοπισμό και την κατάσχεση μεγάλης ποσότητας κοκαΐνης προχώρησαν οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ Τελωνεία, στον Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».
Ειδικότερα, οι ελεγκτές, με τη συνδρομή του σκύλου ανιχνευτή ναρκωτικών «Diego» και κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, πραγματοποίησαν έλεγχο σε επιβάτη ιταλικής υπηκοότητας, ο οποίος ταξίδευε από το Σάο Πάολο της Βραζιλίας μέσω Ντουμπάι με τελικό προορισμό την Αθήνα.

Κατά τον έλεγχο, στην αποσκευή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν οκτώ νάιλον συσκευασίες που περιείχαν κοκαΐνη συνολικού μικτού βάρους 17 κιλών.
Ο επιβάτης συνελήφθη για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα. Σύμφωνα με την ετήσια έκθεση του Συντονιστικού Οργάνου Δίωξης Ναρκωτικών (ΣΟΔΝ), η αξία της κατασχεθείσας ποσότητας ξεπερνά τα 850.000 € και μπορεί να αγγίξει μέχρι και το 1.700.000 €.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΗΠΑ: «Πάγωσαν» οι τιμές χονδρικής τον Ιούλιο, ένδειξη υποχώρησης πληθωριστικών πιέσεων
- ΗΠΑ: Μέτρια αύξηση στις αιτήσεις για επίδομα ανεργίας – Ανθεκτική παραμένει η αγορά εργασίας
- Ένας νεκρός και αρκετοί τραυματίες από έκρηξη στο λιμάνι του Ρότερνταμ
- Μήνυμα από 112 για εκκένωση στη Σίβηρη Χαλκιδικής
- Φωτιά στην Μακύνεια Ναυπάκτου στην Αιτωλοακαρνανία – Μήνυμα 112 για εκκένωση
- «Πόλεμος» για το δαχτυλίδι του Τραμπ: Η Αμβέρσα αρνείται συναλλαγή πίσω από τους μηδενικούς δασμούς
- ΥΠΑΑΤ: Νέο σύστημα παρακολούθησης για 10.743 μικρά αλιευτικά σκάφη
- Χαλκιδική: Μεγάλη κινητοποίηση για φωτιά στη Σίβηρη
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








