Νέα ψηφιακή υπηρεσία εισάγει η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, διευκολύνοντας την εμπορευματική κοινότητα, τους τελωνειακούς αντιπροσώπους και κάθε συναλλασσόμενο με τις τελωνειακές υπηρεσίες, διασφαλίζοντας ταχύτητα και διαφάνεια στις συναλλαγές, και εξοικονομώντας σημαντικό χρόνο και για τις υπηρεσίες της ΑΑΔΕ.
_x000D_
Πρόκειται για την e-Αίτηση για Τελωνειακές Εργασίες, μέσω της οποίας η υποβολή και διαχείριση της αίτησης των συναλλασσομένων προς τις τελωνειακές υπηρεσίες της ΑΑΔΕ, για παροχή εργασιών εκτός ωραρίου λειτουργίας ή/και εκτός τελωνειακού καταστήματος γίνεται αποκλειστικά ψηφιακά.
_x000D_
Η νέα ψηφιακή υπηρεσία της ΑΑΔΕ παρέχει πλέον τη δυνατότητα υποβολής, διαχείρισης και πληρωμής της συγκεκριμένης αίτησης χωρίς φυσική παρουσία, σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.
_x000D_
Μέσω της νέας ψηφιακής υπηρεσίας, διασφαλίζεται η άμεση και ψηφιακή εξυπηρέτηση περισσοτέρων των 80.000 αιτήσεων ετησίως, εξοικονομώντας πόρους για τα τελωνεία και την εμπορευματική κοινότητα, και με απτά οφέλη για τη δημόσια υγεία.
_x000D_
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Metlen: Νέες αγορές 30.390 μετοχών από τον Ευάγγελο Μυτιληναίο έναντι 1,29 εκατ. ευρώ
- Exxon: Πτώση 12% στα 7,55 δισ. δολάρια τα καθαρά κέρδη το γ’ τρίμηνο
- Ξενοκώστας (ONEX) για το SAFE: «Μπορούμε να ναυπηγήσουμε κάθε πολεμικό πλοίο»
- Eurostat: Υποχωρεί στο 1,7% ο πληθωρισμός στην Ελλάδα τον Οκτώβριο – Στο 2,1% στην ευρωζώνη
- Πιερρακάκης για ΕΛΤΑ: Αναγκαία η αναδιάρθρωση για να μη βουλιάξουν, κουβέντα για τα κλεμμένα
- Στο αίμα η άσφαλτος τον Αύγουστο με 71 νεκρούς και 67 βαριά τραυματίες
- ΕΛΣΤΑΤ (στοιχεία 2023): 932.549 ενεργές επιχειρήσεις εκ των οποίων 697.484 ατομικές
- ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση τζίρου 5,3% στο λιανεμπόριο τον Αύγουστο 2025
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
 
 







