Χρησιμοποιώντας τις τιμές spot για τον δείκτη των χύδην εμπορευμάτων, ο δείκτης αυξήθηκε κατά 0,8% τον Μάιο
Ο Δείκτης Τιμών Εμπορευμάτων της Αυστραλίας αυξήθηκε κατά 0,4% τον Μάιο, μετά από μείωση 1,8% τον Απρίλιο, ανέφερε τη Δευτέρα η Κεντρική Τράπεζα της Αυστραλίας.
Οι δείκτες αγροτικών, μη αγροτικών και βασικών μετάλλων αυξήθηκαν όλοι τον μήνα, σύμφωνα με την έκθεση.
Σε όρους δολαρίου Αυστραλίας, ο δείκτης μειώθηκε κατά 1,5% τον μήνα και κατά 2,9% το τελευταίο έτος, πρόσθεσε η κεντρική τράπεζα.
Χρησιμοποιώντας τις τιμές spot για τον δείκτη των χύδην εμπορευμάτων, ο δείκτης αυξήθηκε κατά 0,8% τον Μάιο και μειώθηκε κατά 8,9% σε σχέση με το προηγούμενο έτος, σύμφωνα με την έκθεση.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Basketgate: Τέταρτη προφυλάκιση o Κορομηλάς για το σκάνδαλο στο μπάσκετ, με «βραχιολάκι» Τσαρούχα, Πηλοΐδης
- ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Α.Ε. - Η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Α.Ε. ανακοινώνει την επιτυχή τιμολόγηση της έκδοσης Ομολογιών ύψους €500 εκατομμυρίων με λήξη το 2033
- Ευρωπαϊκά χρηματιστήρια: Δυναμικό comeback με ράλι στις μετοχές και άλμα για τον Stoxx 600
- Πιερρακάκης με Καραμανλή στη ΣΕΚΕ: «Πετύχαμε πιο ήπιες αυξήσεις στη φορολογία των καπνικών προϊόντων από το 2036»
- Απόβαση των ισχυρών hedge funds στην Αθήνα: Μετά τις Rokos και Millennium, στο «παιχνίδι» και η Capula
- Microsoft: Πρόγραμμα εθελούσιας αποχώρησης για περίπου 60.000 επιλέξιμους εργαζομένους
- CENERGY HOLDINGS S.A. - Ενημέρωση για την πορεία υλοποίησης του προγράμματος επαναγοράς ιδίων μετοχών
- ΙΝΤΡΑΚΟΜ Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤOΧΩΝ - Ανακοίνωση ρυθμιζόμενης πληροφορίας του Ν. 3556/2007 (Γνωστοποίηση συναλλαγών)
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








