Συνεχίζονται οι έρευνες των αρχών για την αυτοχειρία επιχειρηματία στη Σκιάθο.
Σύμφωνα με το gegonota.news ο 55χρονος επιχειρηματίας είχε αφήσει σημείωμα, στο οποίο και φέρεται να κατονομάζει τοκογλύφο ως υπεύθυνο για την αυτοκτονία του. Κατά τις ίδιες πληροφορίες η εισαγγελία έχει δώσει εντολή να διαπιστωθεί εάν το πρόσωπο που αναφέρει ο αυτόχειρας στο σημείωμα είναι υπαρκτό και ποια είναι η τοκογλυφική δράση του.
Οι έρευνες δεν αποκλείεται να επεκταθούν για πιθανή ύπαρξη κυκλώματος τοκογλυφίας στη Σκιάθο. Πρόσωπα του συγγενικού περιβάλλοντος του αυτόχειρα, στενοί φίλοι και συνεργάτες του αναμένεται να κληθούν να καταθέσουν τις επόμενες ημέρες.
Άγνοια για την έκταση των οικονομικών προβλημάτων του εν τω μεταξύ φέρονται να δήλωσαν και η σύζυγός του με τις αδελφές του. Ήταν γνωστό ότι αντιμετώπιζε δυσκολίες αλλά όχι σε βαθμό που θα τον οδηγούσε σε μία πράξη απελπισίας.
Οι τελευταίες του λέξεις πριν φύγει από το σπίτι προχθές το απόγευμα ήταν πως θα πήγαινε σε βίλα βραχυχρόνιας μίσθωσης στην Αγία Ελένη, προκειμένου να τραβήξει φωτογραφίες για να τις «ανεβάσει» σε πλατφόρμα.
Πατέρας τριών παιδιών, ο 55χρονος είχε έντονη επαγγελματική δραστηριότητα στον Τουρισμό και βρέθηκε απαγχονισμένος από τα παιδιά του σε βίλα βραχυχρόνιας μίσθωσης που διατηρεί η οικογένεια στην περιοχή Αγία Ελένη, στη Σκιάθο.
«Δεν το περιμέναμε από αυτόν να το κάνει γιατί τα πράγματα πάντα τα αντιμετώπιζε με τη δική του προσπάθεια. Είχε ένα παραδοσιακό καφενείο που το έκλεισε, είχε χώρο εστίασης στις Κουκουναριές, ένα μάρκετ που διαχειρίζεται η αδελφή του» ανέφερε για την αυτοκτονία φίλος του επιχειρηματία.
Και πρόσθεσε ότι είχε συναντηθεί με τον 55χρονο λίγες ημέρες πριν βάλει τέλος στη ζωή του. «Αυτές τις τρεις ημέρες τι συνέβη και τι άλλαξε τη ρότα τη ζωής του δεν το ξέρω».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Καταδίκη για 57 αγρότες από την Κρήτη
- Ευρωπαϊκές αγορές: Με απώλειες υπό το βάρος του παγκόσμιου sell off στην τεχνολογία
- Σήμα εμπιστοσύνης για τα Attica Πολυκαταστήματα: Υπερκάλυψη 3,9 φορές και προσφορές 212 εκατ.ευρώ
- Τραμπ: Το Ιράν παραβίασε «ανόητα» την κατάπαυση του πυρός στα Στενά του Ορμούζ
- ALPHA ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ - Αποφάσεις της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της Alpha Τράπεζα Α.Ε. της 26.6.2026
- ΑΔΜΗΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε. - Τροποποίηση Οικονομικού Ημερολογίου 2026
- ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Πούλησε κτίριο γραφείων στο Χαλάνδρι έναντι 18,95 εκατ. ευρώ
- ORILINA PROPERTIES Α.Ε.Ε.Α.Π. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








