Σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ στο 9μηνο του 2023 παρατηρείται, σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2022, αύξηση κατά 26,9% στους επισκέπτες των μουσείων και κατά 55,1% στις εισπράξεις
Αύξηση 7% σημειώθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο στον αριθμό των επισκεπτών στα μουσεία της χώρας, ενώ παράλληλα υπήρξε μείωση των επισκεπτών ελεύθερης εισόδου κατά 5,3% και αύξηση των εισπράξεων κατά 37,7%.
Σύμφωνα επίσης με την ΕΛΣΤΑΤ, το 9μηνο του 2023 παρατηρείται, σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2022, αύξηση κατά 26,9% στους επισκέπτες των μουσείων, κατά 25,4% στους επισκέπτες ελεύθερης εισόδου και κατά 55,1% στις εισπράξεις.
Στους αρχαιολογικούς χώρους, τον Σεπτέμβριο 2023 σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2022, καταγράφεται αύξηση των επισκεπτών κατά 12,7%, αύξηση των επισκεπτών ελεύθερης εισόδου κατά 1,2% και αύξηση των εισπράξεων κατά 16,6%. Το 9μηνο, παρατηρείται αύξηση κατά 23,7% στους επισκέπτες, κατά 18,8% στους επισκέπτες ελεύθερης εισόδου και κατά 26,5% στις εισπράξεις.
Δείτε αναλυτικά τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Η τεχνητή νοημοσύνη ξαναγράφει τους κανόνες της Wall Street
- Η SpaceX μπήκε στο Nasdaq σαν πύραυλος και έδωσε ώθηση στη Wall Street
- Κοντά σε αρχική συμφωνία ΗΠΑ – Ιράν, παρά τη νέα ένταση στα Στενά του Ορμούζ
- «Χρυσός» Λάριν για τον Καναδά, 1-1 με τη Βοσνία
- ΗΠΑ – Παραγουάη: 4 – 1
- Πιερρακάκης στο ECOFIN: «Χωρίς ευρωπαϊκή εποπτεία δεν υπάρχει Ένωση Κεφαλαιαγορών»
- Σεχμπάζ Σαρίφ (πρωθυπουργός Πακιστάν): «Ολοκληρώθηκε το τελικό κείμενο ειρηνευτικής συμφωνίας ΗΠΑ – Ιράν»
- Ευρωπαϊκές αγορές: Ισχυρά κέρδη σε υψηλά δύο εβδομάδων με το βλέμμα σε μια συμφωνία ΗΠΑ – Ιράν
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








