Διαμαρτύρονται για το αυξημένο κόστος παραγωγής
Αγροτικό συλλαλητήριο προγραμματίζεται για σήμερα Δευτέρα 27 Ιανουαρίου στον κόμβο Βόνιτσας – Λευκάδας από την Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Νομού Πρέβεζας.
Μεταξύ των βασικών αιτημάτων των παραγωγών είναι η μείωση του κόστους παραγωγής, η αποζημίωση στο 100% για ζημιές από φυσικές καταστροφές και η προστασία του εισοδήματός τους.
Ανάλογη κινητοποίηση έγινε χθες Κυριακή 26 Ιανουαρίου στον Λούρο, με τη συμμετοχή αγροτών της Πρέβεζας και των μηχανημάτων τους, έπειτα από απόφαση της Πανηπειρωτικής σύσκεψης Αγροτικών Συλλόγων στην Άρτα.
«Έχουμε, πλέον, φτάσει στο αμήν’ και δεν αντέχουμε άλλο», τονίζουν οι αγρότες για τις κινητοποιήσεις τους και κάνουν λόγο για τα προβλήματα που έχουν συρρικνώσει το εισόδημά τους.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Jan Κaras: Ο CEO του ΟΠΑΠ επενδύει στην Ελλάδα
- Ασφάλειες: Η αφαίμαξη με τα συμβόλαια υγείας συνεχίζεται – Έφθασαν τα ειδοποιητήρια με νέες αυξήσεις 9%
- Ιβάν Σαββίδης: «Πακετάρει» τα μέσα ενημέρωσης και ρίχνει νέο χρήμα στο Open
- Coca Cola 3E: Τί φέρνουν στην κατανάλωση οι γεωπολιτικές εντάσεις και η αύξηση του καφέ
- Ο Τέλης Μυστακίδης χρηματοδότης του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ
- Τουρκία: Ανέβασε χάρτη στην UNESCO που χωρίζει στα δύο το Αιγαίο
- Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην περιοχή του Μαραθώνα
- Τραμπ από G7: «Το Ιράν θέλει αποκλιμάκωση»
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις