Επίκειται επίσκεψη του Ερντογάν στην Αίγυπτο στις 14 Φεβρουαρίου
Η Τουρκία συμφώνησε να προμηθεύσει μαχητικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη στην Αίγυπτο, την οποία ο πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αναμένεται να επισκεφθεί σύντομα, επισφραγίζοντας τη συμφιλίωση των δύο χωρών, ανακοίνωσε σήμερα ο επικεφαλής της τουρκικής διπλωματίας.
“Η διαδικασία εξομάλυνσης έχει ολοκληρωθεί σε μεγάλο βαθμό. Οι σχέσεις (μεταξύ των δύο χωρών) είναι σημαντικές για την ασφάλεια και το εμπόριο στην περιοχή”, υπογράμμισε ο Χακάν Φιντάν σε τηλεοπτική συνέντευξη. “Κάναμε συμφωνία να τους εφοδιάσουμε με μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα”, δήλωσε ο Τούρκος υπουργός. “Πρέπει να έχουμε σοβαρές σχέσεις με την Αίγυπτο για την ασφάλεια στη Μεσόγειο”.
Σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anka, η επίσκεψη του Ερντογάν στην Αίγυπτο αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 14 Φεβρουαρίου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Κέρδη για το δολάριο εν αναμονή των πρακτικών της Fed και του ΑΕΠ των ΗΠΑ
- Ο Ρόμπερτ Ντιβάλ πέθανε σε ηλικία 95 ετών
- Στον ανακριτή σήμερα Τρίτη 17/2 ο ιδιοκτήτης του εργοστασίου “Βιολάντα”
- Δύσκολες συνομιλίες ΗΠΑ-Ιράν στη Γενεύη με στόχο την αποφυγή στρατιωτικής εμπλοκής
- Eρημίτης Κέρκυρας: Κόκκινες γραμμές για την επένδυση της Calamos Investments και ο ρόλος του Αντετονκούμπο
- Μάχη με τη φοροδιαφυγή ακόμη και τη νύχτα με πρόσθετες βάρδιες στην ΑΑΔΕ
- Στ. Ανδρεάδης στο Financial Report: Στα 43 εκατ. ευρώ η επένδυση στο Διάπορο
- Χωρίς ταξί η Αττική από σήμερα 17/2 για τρία εικοσιτετράωρα λόγω κινητοποιήσεων
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








