Μετά από επτά χρόνια στην KPMG
Αποχώρηση από την KPMG και νέα είσοδος στην Τράπεζα Πειραιώς ήταν αυτή του Αλκιβιάδη Σιαραβά.
Μετά από επτά χρόνια στην KPMG, ο κ. Σιαραβάς στη θέση του Marketing & Communications Manager, ανέλαβε τη θέση του Group Cultural & Social Initiatives Manager στην Tράπεζα Πειραιώς.
Ο ίδιος ανακοίνωσε στα Social media: «Με χαρά ανακοινώνω ότι από τώρα και στο εξής είμαι Διευθύντρια Πολιτιστικών και Κοινωνικών Πρωτοβουλιών Ομίλου στην Τράπεζα Πειραιώς, υποστηρίζοντας το EQUALL – Για μια Κοινωνία Ισότητας Ανθρώπων με πάθος, δημιουργικότητα και σκοπό. Αυτός ο νέος ρόλος μου επιτρέπει να συμβάλλω σε ουσιαστικές πρωτοβουλίες που ευθυγραμμίζονται με τις αξίες μου για ένταξη, κοινωνικό αντίκτυπο και βιώσιμη ανάπτυξη. Το πρόγραμμα διαρθρώνεται γύρω από τέσσερις πυλώνες, οι οποίοι εμπλουτίζονται και επεκτείνονται συνεχώς: Ισότητα των Φύλων, Ευημερία των Παιδιών, Νέα Γενιά και Ευάλωτες Κοινωνικές Ομάδες. Ανυπομονώ να συνεργαστώ με συναδέλφους, συνεργάτες και κοινότητες για να ενισχύσω αυτές τις πρωτοβουλίες και να συμβάλω στην οικοδόμηση ενός μέλλοντος αξιοπρέπειας, σεβασμού και ίσων ευκαιριών για όλους».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Αίτνα: Παραμένει ρευστή η κατάσταση στην Κατάνια μετά το χάος στις πτήσεις
- Πέθανε ο Στέφανος Μάνος, 87 ετών
- Σίβηρη Χαλκιδικής: Δικογραφία για τη μεγάλη φωτιά σε εργολάβους και στελέχη του ΔΕΔΔΗΕ
- Δεκαπενταύγουστος μετ’ εμποδίων: Συνεχίζονται τα προβλήματα στα ακτοπλοϊκά δρομολόγια
- Wall Street: Νέα ρεκόρ, αλλά η εβδομάδα έκλεισε με περισσότερη επιφυλακτικότητα
- Ιράν προς ΗΠΑ: «Αποδεχθείτε την ήττα» ενώ ο Τραμπ ζητά από τους Αμερικανούς να αποδεχθούν τις υψηλότερες τιμές καυσίμων
- Δεκαπενταύγουστος: Η Ελλάδα τιμά την Παναγία
- Σφοδρές αντιδράσεις για τις διακοπές Μακρόν ενώ η χώρα δοκιμάζεται από πυρκαγιές
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








