Πρόσωπα

M. Τουμπάνη: Head of Strategic Communications στην PeopleCert

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή στην Google
Financialreport.gr

Η Μάργκο Τουμπάνη

Αποχωρεί από την εταιρεία επικοινωνίας V+O και αναλαμβάνει νέα θέση σε μια εταιρεία Unicorn (σσ με αποτίμηση άνω του 1 δις ευρώ) που δραστηριοποιείται κυρίως στο εξωτερικό

Με μια συγκινητική ανάρτηση, η Μάργκο Τουμπάνη ανακοίνωσε τη νέα της θέση ως Head of Brand & Strategic Communications στην PeopleCert, εταιρεία του Βύρωνα Νικολαϊδη.

Σύμφωνα με όσα τόνισε στα κοινωνικά δίκτυα: «Κάποιες χρονιές περνούν χωρίς να αφήνουν ιδιαίτερο αποτύπωμα. Αυτή, όμως, όχι. Έφερε μια αλλαγή που αναδιατάσσει τα πάντα. Έγινα μητέρα, και μαζί με αυτό ήρθε μια διαφορετική αντίληψη για το σε τι λες «ναι» — και γιατί.Και τώρα, δύο μήνες πριν ολοκληρωθεί η χρονιά, έρχεται κάτι ακόμα. Αναλαμβάνω τη θέση της Επικεφαλής Brand & Στρατηγικής Επικοινωνίας (Head of Brand & Strategic Communications) στην PeopleCert. Ό,τι κι αν φέρνω σε αυτόν τον ρόλο, το οφείλω στους ανθρώπους με τους οποίους έχω συνεργαστεί μέχρι σήμερα. Σε εκείνους που με εμπιστεύτηκαν πριν καν αποδείξω ότι μπορώ να ανταπεξέλθω, και σε εκείνους που μου είπαν την αλήθεια, ακόμα κι όταν θα ήταν πολύ πιο εύκολο να μην το κάνουν. Ξέρετε ποιοι είστε».

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από την έλευσή της στην PeopleCert, η Μ. Τουμπάνη ήταν για σχεδόν δύο χρόνια στην εταιρεία επικοινωνίας V+O σε ρόλο manager, ενώ προηγουμένως είχε υπάρξει Communications Lead στην PWC Greece. Άλλος σημαντικός σταθμός της πορείας της ήταν η θέση της στην ομάδα επικοινωνίας του ΟΤΕ (νυν Telekom).

Προσθήκη του financialreport.gr ως
προτεινόμενη πηγή στην Google
googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu