Πρόσωπα

Αλεξία Κoλιοπούλου: Νέα Group HR Director στην Airotel Group of Hotels

Financialreport.gr

H Aλεξία Κολιοπούλου

Στο παρελθόν η κ. Κολιοπούλου έχει περάσει από αντίστοιχες θέσεις σε γνωστές εταιρείες όπως η Leroy Merlin και η Μπισκότα Παπαδοπούλου

Tη θέση της Group HR Director στην Airotel Group οf Hotels του Αλέξανδρου Βασιλικού κατέχει εδώ και μερικές εβδομάδες η Αλεξία Κολιοπούλου. 

Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια μέσα από τα Social media τονίζοντας ότι: «Είμαι ενθουσιασμένη που ανακοινώνω ότι ανέλαβα τον ρόλο του Διευθυντή Ανθρώπινου Δυναμικού του ομίλου Airotel, εντασσόμενη στον ομιλο Ξενοδοχείων Airotel και στον δυναμικό κλάδο της διλοξενίας, όπου η εξέλιξη και ο μετασχηματισμός είναι το κλειδί. Αυτή είναι μια καταπληκτική ευκαιρία να εργαστώ σε ένα ταχέως εξελισσόμενο περιβάλλον που προωθεί την ανάπτυξη. Είμαι ενθουσιασμένη που συνεργάζομαι με ταλαντούχα άτομα που μοιράζονται το όραμα της ηγεσίας με επίκεντρο την εμπειρία του πελάτη και την αριστεία».

Αξίζει να σημειωθεί ότι προηγουμένως, η κ. Κολιοπούλου ήταν για πάνω από έξι χρόνια, Senior HR Partner στην PepsiCo, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει από αντίστοιχες θέσεις σε γνωστές εταιρείες όπως η Leroy Merlin και η Μπισκότα Παπαδοπούλου.

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu