Σε αλλαγή του επικεφαλής της διοίκησης στην Ελλάδα προχώρησε η εταιρεία British American Tobaco (πιο γνωστή ως BAT). Συγκεκριμένα στην ελληνική θυγατρική της British American Tobaco Ελλάς, τη θέση του μέχρι πρότινος προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου Vitalii Kochenko πήρε η κυρία Aigul Bissenova. O Vitalii Kochenko είχε αναλάβει τη θέση του CEO από το 2020.
Η Aigul Bissenova ανέλαβε γενική διευθύντρια στην Ελλάδα από τις αρχές Ιανουαρίου 2024 ενώ προηγουμένως ήταν εμπορική διευθύντρια και διαθέτει εμπειρία σε διάφορες αγορές και εσχάτως στην Ιβηρική Χερσόνησο (Ισπανία, Πορτογαλία κλπ)
Πριν από μερικές ημέρες μέλος στο διοικητικό συμβούλιο έγινε και ο Στέφανος Διανέλλος, στέλεχος της ελληνικής θυγατρικής εδώ και χρόνια. Ο κ. Διανέλλος έλαβε τη θέση του παραιτηθέντος Βασιλείου Λάζαρη και ορίστηκε αντιπρόεδρος.
Το νέο διοικητικό συμβούλιο είναι τετραμελές όπως και το προηγούμενο και απαρτίζεται από τα εξής μέλη:
Bissenova Aigul, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος.
Διανέλλος Στέφανος, αντιπρόεδρος.
Chilov Alisher μέλος
Εξαδάκτυλος Λοϊζος, μέλος
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ιβάν Σαββίδης: «Πακετάρει» τα μέσα ενημέρωσης και ρίχνει νέο χρήμα στο Open
- Coca Cola 3E: Τί φέρνουν στην κατανάλωση οι γεωπολιτικές εντάσεις και η αύξηση του καφέ
- Ο Τέλης Μυστακίδης χρηματοδότης του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ
- Τουρκία: Ανέβασε χάρτη στην UNESCO που χωρίζει στα δύο το Αιγαίο
- Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην περιοχή του Μαραθώνα
- Τραμπ από G7: «Το Ιράν θέλει αποκλιμάκωση»
- Νέα Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον ΑΘΕ και στις σήραγγες Αγ. Κωνσταντίνου – Καμένων Βούρλων
- Κύπρος: Έλαβε αιτήματα για απομάκρυνση πολιτών της ΕΕ από τη Μ. Ανατολή
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις