Hμέρα Eθελοντισμού για τους Εργαζόμενούς της διοργάνωσε η Alpha Bank, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μηδενικών Διακρίσεων, καλώντας τούς να «χαρίσουν» τις φωνές τους, προκειμένου να δημιουργηθούν ακουστικά βιβλία για ανθρώπους με προβλήματα όρασης.
Η δράση αυτή υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τη Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση «Διαβάζω για τους Άλλους».
Στοχεύοντας στη βελτίωση της εξυπηρέτησης ατόμων με αναπηρία, η Τράπεζα υιοθετεί σειρά ενεργειών για τη διευκόλυνση της πρόσβασής τους στις υπηρεσίες και τα προϊόντα της, ενώ παράλληλα σχεδιάζει και αναπτύσσει προγράμματα που συμβάλλουν στην άρση των ανισοτήτων, καλλιεργώντας συνθήκες αλλά και κουλτούρα κοινωνικής ενσωμάτωσης.
Η Αlpha Bank, με το νέο Πρόγραμμα Εθελοντισμού της που ανανεώθηκε το 2022, καλεί όλους τους Εργαζομένους να συμμετέχουν σε εθελοντικές δράσεις που οργανώνει για τον Άνθρωπο, την Κοινωνία και το Περιβάλλον.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Hellenic Hydrogen: Αναζητούνται συνεργασίες με funds για την επιτάχυνσή του μετά και από την οικονομική στήριξη της ΕΕ
- Δημήτρης Σκορδας: Από την Entersoftone, νέος Business Development Manager στην Solvix Technologies
- Σταθερό το δολάριο εν μέσω της έξαρσης των εχθροπραξιών μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν
- Συμφωνία της Interwood με την CrediaBank για αναχρηματοδότηση των χρεών της
- Ο χρυσός οδεύει προς εβδομαδιαία άνοδο
- Ανοδος στις ασιατικές μετοχές λόγω τεχνητής νοημοσύνης
- Πετρέλαιο: Άνοδος στις τιμές μετά την αναζωπύρωση της έντασης ΗΠΑ – Ιράν
- Ο ΠΟΥ ξεκαθαρίζει ότι δεν αναμένεται πανδημία τύπου Covid από τον Χανταϊό
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

