Η νέα σύνθεση ορίστηκε κατά την τελευταία, έκτακτη, γενική συνέλευση των μετόχων στο πλαίσιο της υιοθέτησης των αρχών της εταιρικής διακυβέρνησης
Τη νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου ανακοίνωσε ο όμιλος μέσων μαζικής ενημέρωσης Alter Ego Media.
Η νέα σύνθεση του ΔΣ ορίστηκε κατά την τελευταία, έκτακτη, γενική συνέλευση των μετόχων στο πλαίσιο της υιοθέτησης των αρχών της εταιρικής διακυβέρνησης.
Σπυρίδων Ζαβιτσάνος, Πρόεδρος, Μη Εκτελεστικό Μέλος
Ευαγγελία Κουτσαυτάκη, Αντιπρόεδρος, Μη εκτελεστικό Μέλος
Ιωάννης Βρέντζος, Διευθύνων Σύμβουλος, Εκτελεστικό Μέλος
Γεώργιος Σαλιάρης-Φασσέας, Εκτελεστικό Μέλος
Γεώργιος Δήμας, Μη Εκτελεστικό Μέλος
Χαράλαμπος Παμπούκης, Ανώτατο Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος
Ευγενία Παπαθανασοπούλου, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος
Υπενθυμίζεται ότι η Alter Ego Media πρόσφατα ανακοίνωσε την ανάληψη καθηκόντων από τον Κωνσταντίνο Μόκκα στη νέα θέση Head of Data στο πλαίσιο της συνεχούς δέσμευσής του για ενίσχυση των δυνατοτήτων διαχείρισης δεδομένων και την παροχή στοχευμένης διαφήμισης στα μέσα του ομίλου.
Στο πλαίσιο των καθηκόντων του, ο Κωνσταντίνος Μόκκας θα ηγηθεί της οργάνωσης και διαχείρισης των datasets του ομίλου, με σκοπό τη βελτιστοποίηση των διαφημιστικών αποτελεσμάτων και της καλύτερης στόχευσης περιεχομένου σε όλες τις πλατφόρμες του Ομίλου.
Οι κύριες αρμοδιότητές του περιλαμβάνουν την αξιοποίηση και καθαρισμό των βάσεων δεδομένων, την ενσωμάτωση τεχνολογιών AI και την ανάπτυξη στρατηγικής βασισμένης σε δεδομένα, ώστε να προσφέρονται πιο στοχευμένες και αποδοτικές διαφημιστικές λύσεις και αναλύσεις στους πελάτες και στους επισκέπτες των μέσων του ομίλου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Τραμπ σε ρόλο προστάτη του Πούτιν: Ζητά από Ζελένσκι να σταματήσει τα πλήγματα στα διυλιστήρια
- Ρωσικό drone έπληξε τρένο μετά τη διέλευση Μπόρις Τζόνσον και Ευρωπαίων αξιωματούχων
- Πώς ένα σπάνιο πουλί δημιούργησε ένα νέο μοντέλο τουρισμού στον Ισημερινό
- Το οικονομικό «θαύμα» της Σελίν Ντιόν: Πώς οι συναυλίες της γίνονται «χρυσωρυχείο» για το Παρίσι
- Η «παγίδα» του ChatGPT σε δικηγόρο: «Εφηύρε» μάρτυρες σε υπόθεση δολοφονίας
- Συναγερμός για τον Μπόρις Τζόνσον: Ρωσικό drone έπληξε τρένο πίσω του
- Μετά τη Βόρεια Ιρλανδία, ο Τραμπ θα ασχοληθεί (και) με την Σκωτία
- Παπανδρέου σε Μητσοτάκη: Ο κύκλος της χρεοκοπίας άνοιξε με ευθύνη της ΝΔ
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις









