Την προσωρινή αναστολή της διαπραγμάτευσης των μετοχών της Alpha Bank, της Eurobank και της Τρ. Πειραιώς από την Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου, ανακοίνωσε το Χρηματιστήριο εν όψει της ολοκλήρωσης της διαδικασίας του reverse split.
_x000D_
Συγκεκριμένα, αποφασίστηκαν τα εξής:
_x000D_
Προσωρινή παύση διαπραγμάτευσης των 12.769.059.858 κοινών ονομαστικών μετοχών της Alpha Bank, προκειμένου να αντικατασταθούν από 255.381.200 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές, λόγω συνένωσης των παλαιών μετοχών, με ταυτόχρονη αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής (reverse split) σε Euro 15,00. Ημερομηνία καταγραφής των δικαιούχων) για την εν λόγω εταιρική πράξη είναι η Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015. Η έναρξη διαπραγμάτευσης του συνόλου των νέων μετοχών της τράπεζας με τελική ονομαστική αξία εκάστης 0,30 ευρώ, μετά και την μείωση της ονομαστικής αξίας, είναι η Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015.
_x000D_
Προσωρινή παύση διαπραγμάτευσης των 14.707.876.542 κοινών ονομαστικών μετοχών της Eurobank, προκειμένου να αντικατασταθούν από 147.078.765 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές, λόγω συνένωσης των παλαιών μετοχών, με ταυτόχρονη αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής (reverse split) σε 30,0000000856684 ευρώ. Ημερομηνία καταγραφής των δικαιούχων για την εν λόγω εταιρική πράξη είναι η Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015. Η έναρξη διαπραγμάτευσης του συνόλου των νέων μετοχών της τράπεζας με τελική ονομαστική αξία εκάστης 0,30 ευρώ, μετά και την μείωση της ονομαστικής αξίας, είναι η Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015.
_x000D_
Προσωρινή παύση διαπραγμάτευσης των 6.101.979.715 κοινών ονομαστικών μετοχών της Πειραιώς προκειμένου να αντικατασταθούν από 61.019.798 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές, λόγω συνένωσης των παλαιών μετοχών, με ταυτόχρονη αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής (reverse split) σε Euro30,00. Ημερομηνία καταγραφής των δικαιούχων για την εν λόγω εταιρική πράξη είναι η Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015. Η έναρξη διαπραγμάτευσης του συνόλου των νέων μετοχών της τράπεζας με τελική ονομαστική αξία εκάστης 0,30 ευρώ, μετά και την μείωση της ονομαστικής αξίας, είναι η Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Tesla: Τέλος εποχής για το Cybertruck;
- Βρετανία: Ο Μπέρναμ θέλει να αφήσει πίσω του το Brexit – Το νέο πολιτικό στοίχημα
- Αυστρία: Γιατί οι επενδυτές ζητούν τα χρήματά τους από τα funds ακινήτων
- Χρέη σε Εφορία και ΕΦΚΑ: Ποιοι κερδίζουν από το επιτόκιο 3% και τις 120 δόσεις
- Συναγερμός για τα αποθέματα ντίζελ στην Αυστραλία: Το αδύναμο σημείο της
- Η γιορτή στην Ινδία που ανοίγει το χρηματιστήριο σε ημέρα αργίας
- Συντάξεις στην Ευρώπη: Ποιοι βγαίνουν νωρίτερα και ποιοι αργότερα
- Wall Street: Να αγοράσουν ή να πουλήσουν οι επενδυτές μετά τη μεγάλη αναταραχή;
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







