Αυξάνονται οι μέρες κατά τις οποίες τα δικαστήρια της χώρας θα παραμείνουν κλειστά λόγω των εθνικών βουλευτικών εκλογών, ενώ παράλληλα αυξάνεται και το διάστημα που αναστέλλονται οι πλειστηριασμοί.
Αυτό προβλέπεται σε τροποποιητική εγκύκλιο του υπουργείου Δικαιοσύνης, σύμφωνα με την οποία λόγω των βουλευτικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015, τα δικαστήρια της χώρας θα παραμείνουν κλειστά τρεις εργάσιμες ημέρες πριν την διενέργεια των εκλογών και τρεις εργάσιμες ημέρες μετά.
Ειδικότερα, θα ανασταλεί πανελλαδικά η λειτουργία των δικαστηρίων από 21.1.2015 έως και τις 28.1.2015.
Σύμφωνα με την νέα εγκύκλιο, το Πρωτοδικείο της Αθήνας θα μείνει κλειστό για δύο επιπλέον ημέρες δηλαδή έως και τις 30.1.2015, ενώ τα Πρωτοδικεία Θεσσαλονίκης και Πειραιά για μία επιπλέον ημέρα, δηλαδή έως και τις 29.1.2015.
Στο ίδιο χρονικό διάστημα (21 – 28 Ιανουαρίου 2015) αναστέλλεται και η διενέργεια των πλειστηριασμών.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Λαγκάρντ: «Νέο ενεργειακό σοκ αν ο χειμώνας είναι βαρύς και τα αποθέματα χαμηλά»
- ΕΣΠΑ: 56,2 εκατ. ευρώ για πάνω από 1.000 σχολικές βιβλιοθήκες – 400 προσλήψεις βιβλιοθηκονόμων
- Οι Χούθι καταλαμβάνουν κομβικό λιμάνι στην Ερυθρά Θάλασσα – Νέα απειλή για τις παγκόσμιες ενεργειακές ροές
- ΗΠΑ: «Καμπανάκι» από τις τιμές χονδρικής Αυγούστου – Στο 5,4% ο PPI, νέα πίεση στη Fed
- Τρίκαλα: Φωτιά σε χαμηλή βλάστηση στο Αγιόφυλλο – 112 για ετοιμότητα στους κατοίκους
- ΕΚΤ: Νέα αύξηση επιτοκίων κατά 25 μονάδες βάσης – Ο πόλεμος στη Μ. Ανατολή ξαναφουντώνει τον πληθωρισμό
- Nestlé: Η σύγκρουση στη Μέση Ανατολή φέρνει αυξήσεις τιμών και περικοπές προϊόντων
- Η Αμάλ Κλούνεϊ στην Αθήνα και η συνάντηση στο Προεδρικό Μέγαρο (φωτό)
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








